Extaz pentru fanii Deliei! Artista a lansat "Aruncă-mă", o nouă piesă cu influenţe rock

1 arunca ma 3000x3000 png png

Delia dă din nou lovitura cu o piesă nouă, de data aceasta cu influenţe rock, cu un sound care sună foarte bine si, bineînţeles, cu câteva sute de mii de vizualizări pe YouTube, încă de la primele ore de la lansare. Melodia se numeşte "Aruncă-mă" şi are şi un videoclip pe măsură.

Delia îşi surprinde de fiecare dată fanii cu diversitatea pieselor pe care le lansează, atât ca sound, gen muzical, cât şi ca tematică şi videoclipuri.

Citeşte şi: Andreea Bălan, vacanţă de coşmar în Mauritius, după ce fiica ei sa îmbolnăvit: ”Au anesteziat-o şi i-au pus perfuzia în tâmplă”

stanga
dreapta
2 delia jpg jpeg
3 delia1 jpg jpeg
4 delia 2 jpg jpeg
5 delia 2 1 jpg jpeg

Artista începe anul în forţă cu „Aruncă-mă”, o piesă rock, compusă de Delia şi produsă de Alex Cotoi (cu care a colaborat pentru alte single-uri precum „Rămâi”, „Să-mi cânţi”, „Rămâi cu bine”, „Acadele”, „Da, mamă”) şi cu un videoclip alb-negru, filmat şi regizat de Bogdan Daragiu.

Citeşte şi: Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

„Rock-ul nu este o alegere uşoară. După cum bine vedem, din mainstream a dispărut în totalitate. Pentru mine nu e o schimbare…stilistică. E doar o continuare firească a stării pe care o avem pe scenă ca band. Am imprimat o stare pe care o avem în live-uri de obicei. Acum există şi în această formă. #beloud”, a spus Delia.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg