Extravaganța Reginei muzicii Soul - trei machiori pentru Aretha Franklin!

La un singur eveniment, marea interpretă a muzicii soul a cerut să beneficieze de pe urma serviciilor a trei specialiști în machiaj. O extravaganță demnă de o divă!

Aretha Franklin foto  Shutterstock jpg

Un prieten vechi de-ai Arethei Franklin a dezvăluit cum vedeta a apelat la machiorul starurilor Reggie Wells, un alt artist care să-i machieze doar ochii și „alta doamnă a venit tocmai din Detroit ca să-I contureze buzele”, pentru un eveniment pe care aceasta l-a avut la Radio City Music Hall.

Fostul PR al Arethei Franklin, Gwendolyn Quinn, a povestit despre acest lucru cu ocazia dispariției machiorului vedetelor, Reggie Wells. Se pare că acesta nu știa despre ceilalți doi machiori până a ajuns la Radio City și nici nu a fost prea încântat în privința aranjamentelor pe care le făcuse diva muzicală.

„Reggie se săturase și eu eram în mijlocul întregii nebunii”, a povestit Quinn pe Instagram în cadrul unui omagiu adus lui Wells. „Până la urmă, Wells a finisat el totul… știa cum să se comporte cu o diva”, a explicat fostul angajat al Reginei muzicii Soul. „Reggie și mine am vorbit despre acest subiect vreo săptămână și am râs copios din cauza asta”, a adăugat aceasta.

Wells a fost un machior câștigător de premiu Emmy, care a colaborat cu Beyonce, Halle Berry, Michaelle Obama, Beverly Johnson, Chaka Khan și moderatoarea TV Oprah Winfrey, cu care a lucrat aproape trei decenii.

Aretha Franklin a murit în 2018 și a urcat, ultima dată, pe scena de la Radio City, în 2014, când avea 72 de ani. După aceea, Wells a lăsat o moștenire de preț altor machiori pe care i-a învățat meserie, cum ar fi Derrick Rutledge, make up artistul actual al lui Oprah Winfrey, sau Sam Fine, care l-a descries pe Wells ca fiind „un prieten, mentor și pionier” într-o postare pe Instagram.

Ideea e că Aretha Franklin a fost o mare cântăreață, o deschizătoare de drumuri în domeniul în care a excelat, o adevărată divă, care merita orice răsfăț posibil. Faptul că angajase trei machiori pentru un singur eveniment, unul care să-I aranjeze fondul de ten, altul să-I contureze buzele și cel de-al treilea care să-I machieze ochii, nu e decât dovada faptului că Regina muzicii Soul se bucura din plin de tot ce-i putea oferi stabilitatea ei financiară și viața, în general.

foto - ShutterstockRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg