Extravaganța Reginei muzicii Soul - trei machiori pentru Aretha Franklin!

La un singur eveniment, marea interpretă a muzicii soul a cerut să beneficieze de pe urma serviciilor a trei specialiști în machiaj. O extravaganță demnă de o divă!

Aretha Franklin  foto   Shutterstock jpg

Un prieten vechi de-ai Arethei Franklin a dezvăluit cum vedeta a apelat la machiorul starurilor Reggie Wells, un alt artist care să-i machieze doar ochii și „alta doamnă a venit tocmai din Detroit ca să-I contureze buzele”, pentru un eveniment pe care aceasta l-a avut la Radio City Music Hall.

Fostul PR al Arethei Franklin, Gwendolyn Quinn, a povestit despre acest lucru cu ocazia dispariției machiorului vedetelor, Reggie Wells. Se pare că acesta nu știa despre ceilalți doi machiori până a ajuns la Radio City și nici nu a fost prea încântat în privința aranjamentelor pe care le făcuse diva muzicală.

„Reggie se săturase și eu eram în mijlocul întregii nebunii”, a povestit Quinn pe Instagram în cadrul unui omagiu adus lui Wells. „Până la urmă, Wells a finisat el totul… știa cum să se comporte cu o diva”, a explicat fostul angajat al Reginei muzicii Soul. „Reggie și mine am vorbit despre acest subiect vreo săptămână și am râs copios din cauza asta”, a adăugat aceasta.

Wells a fost un machior câștigător de premiu Emmy, care a colaborat cu Beyonce, Halle Berry, Michaelle Obama, Beverly Johnson, Chaka Khan și moderatoarea TV Oprah Winfrey, cu care a lucrat aproape trei decenii.

Aretha Franklin a murit în 2018 și a urcat, ultima dată, pe scena de la Radio City, în 2014, când avea 72 de ani. După aceea, Wells a lăsat o moștenire de preț altor machiori pe care i-a învățat meserie, cum ar fi Derrick Rutledge, make up artistul actual al lui Oprah Winfrey, sau Sam Fine, care l-a descries pe Wells ca fiind „un prieten, mentor și pionier” într-o postare pe Instagram.

Ideea e că Aretha Franklin a fost o mare cântăreață, o deschizătoare de drumuri în domeniul în care a excelat, o adevărată divă, care merita orice răsfăț posibil. Faptul că angajase trei machiori pentru un singur eveniment, unul care să-I aranjeze fondul de ten, altul să-I contureze buzele și cel de-al treilea care să-I machieze ochii, nu e decât dovada faptului că Regina muzicii Soul se bucura din plin de tot ce-i putea oferi stabilitatea ei financiară și viața, în general.

foto - Shutterstock



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg