Fără fuste scurte în bagaje! Soțiile fotbaliștilor de la Cupa Mondială au primit cod vestimentar pentru Qatar

Cel puțin trei soții de-ale fotbaliștilor au recurs la stiliști personali pentru a-și compune o garderobă specială în țara islamică și-a nu ofensa pe nimeni cu ținutele lor sexy. O regulă de bază a fost fără topuri sumare și fuste scurte în bagaje, acestea fiind strict interzise!

image

În schimb, pantalonii lungi și rochiile până în pământ, cu mânecile luni, pentru a nu lăsa la vedere niciun pic de piele, sunt ceea ce le-au trebuit acestora pentru a-și arăta respectul pentru cultura și tradiția din Doha.

Stilistul personal Connie Jones (31 de ani), din Manchester, le-a ajutat pe soțiile și partenerele de viață ale sportivilor să-și creeze niște ținute adecvate locului în care se află în acest moment. Nu contează numai ce poartă la meciuri, ci și cum se prezentă la restaurante sau, pur și simplu, pe stradă.

Iubita lui Luke Shaw, Anouska Santos, și cea a lui John Stones, Liv Naylor, dar și logodnica lui Marcus Rashford, Lucia Loi, s-au trezit într-o situație inedită atunci când au fost nevoite să renunțe la hainele lor obișnuite și să nu-și facă de râs partenerii cu ținutele lor deplasate. Astfel, ele au discutat cu stilistul cum să se îmbrace la primul meci al Marii Britanii cu Iran, care va avea loc astăzi.

Toate trei și-au adus în Qatar haine cu semnături celebre, bijuterii de valoare, dar care au trecut toate prin filtrul stilistului, care știe ce reguli trebuie să respecte femeile în zonele islamice ale lumii.

Singurul lucru cu care au fost de acord cei din Qatar au fost tricourile cu numele partenerilor lor fotbaliști. Tricourile naționalei britanice au fost acceptate și vor fi purtate de cei mai mari suporteri ai echipei naționale britanice.

Soțiilor fotbaliștilor li s-a pus în vedere că e de preferat să aibă eșarfe la ele – de la Gucci sau Hermes, oricum – pentru a le purta în jurul gâtulul ca să nu-și expună gâtul în niciun fel. „Multe pregătiri s-au făcut pentru femei”, a dezvăluit o sursă pentru MailOnline.

Nici măcar la sala de sport nu-și pot etala femeile pielea, trebuie să fie acoperite din cap până-n picioare, pentru a nu ofensa pe nimeni.

De data aceasta, multe sunt diferite față de atmosfera de acum patru ani, când a avut loc Cupa Mondială la Fotbal în Rusia și partenerele fotbaliștilor s-au prezentat în pantaloni scurți de blugi și topurile scurte, cu vedere la abdomen.

„Nu-și doresc sub nicio formă să ofenseze Qatarul! Au mult respect pentru cei din jur, nu numai pentru ele. Ceea ce vom vedea la această ediție a Cupei Mondiale la Fotbal va fi un stil vestimentar nou. Dar femeile vor arăta minunat oriunde vor merge și orice vor purta, asta e sigur!”, a conchis sursa respectivă.

Foto - ShutterstockRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg