Fără fuste scurte în bagaje! Soțiile fotbaliștilor de la Cupa Mondială au primit cod vestimentar pentru Qatar

Cel puțin trei soții de-ale fotbaliștilor au recurs la stiliști personali pentru a-și compune o garderobă specială în țara islamică și-a nu ofensa pe nimeni cu ținutele lor sexy. O regulă de bază a fost fără topuri sumare și fuste scurte în bagaje, acestea fiind strict interzise!

image

În schimb, pantalonii lungi și rochiile până în pământ, cu mânecile luni, pentru a nu lăsa la vedere niciun pic de piele, sunt ceea ce le-au trebuit acestora pentru a-și arăta respectul pentru cultura și tradiția din Doha.

Stilistul personal Connie Jones (31 de ani), din Manchester, le-a ajutat pe soțiile și partenerele de viață ale sportivilor să-și creeze niște ținute adecvate locului în care se află în acest moment. Nu contează numai ce poartă la meciuri, ci și cum se prezentă la restaurante sau, pur și simplu, pe stradă.

Iubita lui Luke Shaw, Anouska Santos, și cea a lui John Stones, Liv Naylor, dar și logodnica lui Marcus Rashford, Lucia Loi, s-au trezit într-o situație inedită atunci când au fost nevoite să renunțe la hainele lor obișnuite și să nu-și facă de râs partenerii cu ținutele lor deplasate. Astfel, ele au discutat cu stilistul cum să se îmbrace la primul meci al Marii Britanii cu Iran, care va avea loc astăzi.

Toate trei și-au adus în Qatar haine cu semnături celebre, bijuterii de valoare, dar care au trecut toate prin filtrul stilistului, care știe ce reguli trebuie să respecte femeile în zonele islamice ale lumii.

Singurul lucru cu care au fost de acord cei din Qatar au fost tricourile cu numele partenerilor lor fotbaliști. Tricourile naționalei britanice au fost acceptate și vor fi purtate de cei mai mari suporteri ai echipei naționale britanice.

Soțiilor fotbaliștilor li s-a pus în vedere că e de preferat să aibă eșarfe la ele – de la Gucci sau Hermes, oricum – pentru a le purta în jurul gâtulul ca să nu-și expună gâtul în niciun fel. „Multe pregătiri s-au făcut pentru femei”, a dezvăluit o sursă pentru MailOnline.

Nici măcar la sala de sport nu-și pot etala femeile pielea, trebuie să fie acoperite din cap până-n picioare, pentru a nu ofensa pe nimeni.

De data aceasta, multe sunt diferite față de atmosfera de acum patru ani, când a avut loc Cupa Mondială la Fotbal în Rusia și partenerele fotbaliștilor s-au prezentat în pantaloni scurți de blugi și topurile scurte, cu vedere la abdomen.

„Nu-și doresc sub nicio formă să ofenseze Qatarul! Au mult respect pentru cei din jur, nu numai pentru ele. Ceea ce vom vedea la această ediție a Cupei Mondiale la Fotbal va fi un stil vestimentar nou. Dar femeile vor arăta minunat oriunde vor merge și orice vor purta, asta e sigur!”, a conchis sursa respectivă.

Foto - Shutterstock



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg