Anna Kurnikova are o siluetă de vis după ce-a adus pe lume trei copii! Ce mănâncă într-o zi

A început să joace tenis la 5 ani, câte șase ore pe zi, iar, la 14 ani, concura deja în turneele profesioniste. Iar, în 2000, devenise una dintre cele mai bune 10 jucătoare de tenis din lume. Dar cum se menține în formă Anna Kurnikova după retragerea din sport?

image

Asemenea performanțe nu puteau fi posibile fără o atenție crescută pentru alimentație. „Fiind atlet profesionist, am învățat extrem de multe despre nutriție și meținerea într-o formă fizică optimă. Și mi-am dorit mult să dezvălui lumii întregi toate cunoștințele dobândite de-a lungul anilor, când am călătorit pe tot globul și am colaborat cu cei mai buni nutriționiști”, a declarat fosta tenismenă pentru Women's Health.

După ce și-a încheiat cariera în 2003, Kurnikova și-a propus să-și petreacă timpul învățându-i și pe alții despre importanța alimentației în viața noastră. „Corpul uman este ca o mașinărie… trebuie reîncărcat și îngrijit”, a dezvăluit ea pentru Brockzilla Productions.

O bună nutriție începe dimineața. Cel puțin asta ne spune Anna: „Totul începe cu micul dejun”, le-a declarat ea celor de la NBC. „Dacă nu ne hrănim dimineața, n-avem cum să oferim tot ce avem mai bun în cursul zilei, la școală sau serviciu”, susține ea.

Anna este pasionată de nutriție, dar nu are o dietă anume pe care să o respecte. „Îmi plac la nebunie dulciurile! Și chestiile sărate…”, ne ia ea prin surprindere, în paginile revistei Elle. Totul ține de echilibru în alimentație și Anna se numără printre mămicile fericite care nu cântărește fiecare dumicat și nu acordă atenție caloriilor asimilate, în ciuda faptului că a adus trei copii pe lume, pe Lucy, Mary și pe Nicholas.

„Totul trebuie consumat cu moderație. Cu cât te înfometezi mai mult, cu atât îți dorești mai mult să mănânci ceva. Și apoi exagerezi, evident. Așa că eu cred cu sfințenie în moderație și echilibru când vine vorba despre mâncare”, ne-a eplicat Kurnikova.

Crescută în Rusia, fosta tenismenă nu beneficia de o alimentație completă când era mică, fructele lipsind adesea de la masa familiei sale. „Când aveam 9 ani… am venit în Florida și am văzut banane pentru prima dată în viața mea”, a recunoscut ea în 2009, pentru emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

image

Pe durata unei zile întregi, Anna nu ia doar trei mese pe zi, ci cinci. „Am descoperit că e important să mănânci mai des și mai puțin decât mult și rar”, a ținut să ne dezvăluie ea secretul siluetei sale de vis, în 2011, în revista Elle.

„Alegerile mele alimentare au de-a face cu menținerea unui nivel optim de energie. Am în continuare un stil de viață foarte activ și continui să mă hrănesc sănătos”, a declarat fosta sportivă pentru Women's Health. „Fiind sportiv de performanță cea mai mare parte din viața mea, mi-am folosit trupul ca pe o unealtă, iar alimentația era combustibilul necesar pentru a scoate performanță”, a adăugat frumoasa blondină.

În ceea ce privește gustările de peste zi, Anna alege variantele sănătoase. Așadar, brânza și migdalele o însoțesc adesea oriunde are treabă în cursul zilei, deoarece pot fi luate la pachet și consumate în cel mai simplu mod cu putință. Preparatul care nu-i lipsește din meniu, cu toate că este o bombă calorică, este pizza. O mânâncă întotdeauna cu plăcere, dar și cu moderație!

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg