Femeile trebuie să facă asta măcar o dată în viață. La 77 de ani, Cher ne dă lecții

La cei aproape 80 de ani, are o experiență de viață uluitoare, acesta fiind și motivul pentru care le dă sfaturi celorlalte femei. Ce ne spune diva că trebuie neapărat să facem?

Cher foto  Shutterstock jpg

Interpreta hitului „I Got You Babe” a vorbit pe șleau despre viață și oportunitățile ivite, în timp ce a fost invitată la emisiunea „Chicken Soup Date”, cu Amelia Dimoldenberg. Cher a ținut să facă o precizare importantă în viziunea ei în ceea ce privește viața sentimentală a femeilor.

„Ieși în oraș cu un bărbat mai tânăr!”, ne sfătuiește vedeta. La 77 de ani, Cher are un iubit de 37 de ani, adică cu 40 de ani mai tânăr decât ea. Alexander Edwards a întâlnit-o pe cântăreață din întâmplare și idila lor a început cu niște mesaje pe care și le-au dat unul altuia.

„Mă pregăteam să merg în Elveția și el mi-a dat un mesaj în care mă întreba unde mă duc”, a început să povestească câștigătoarea premiului Grammy. „I-am spus că mă duc în Elveția, dar că eram puțin obosită, după care el mi-a răspuns: «Păi, odihnește-te puțin, babyyy (n.r. iubitooo)». Cu trei de y”, a continuat să povestească legendara cântăreață.  

„Atunci m-am gândit că nici măcar nu mă cunoștea îndeajuns încât să pună trei de y în «baby». M-a cam enervat cu chestia asta. Dar el a continuat să-mi scrie”, dezvăluie Cher despre producătorul muzical.  

Artista a recunoscut că n-a intenționat niciodată să înceapă o relație amoroasă cu cineva care are cu 40 de ani mai puțin decât ea. Dar, pur și simplu, asta s-a întâmplat.

„Întotdeauna le spuneam prietenelor mele să nu iasă în oraș cu bărbați mai tineri, că erau prea în vârstă pentru asta. Le-am zis să nu se îndrăgostească de nimeni prin intermediul unor mesaje. Ei, s-a dus pe apa sâmbetei teoria mea!”, a conchis Cher.

Cântăreața și producătorul muzical s-au cunoscut la Paris Fashion Week în toamna anului 2022 și s-au înțeles reciproc „în numai 15 minute”. Se pare că cei doi amorezi s-au despărțit în luna mai, dar apoi au redevenit un cuplu câteva luni mai târziu, nefiind capabili să stea departe unul de altul.

cher jpg

După reînchegarea relației, Cher a recunoscut, în Page Six, că „vreau doar să fiu fericită”. „Nu-mi place să vorbesc despre cât de fericită sunt eu, dar… ne distrăm de minune împreună. Vorbim despre muzică, despre tot felul de subiecte. El are un umor fantastic… pur și simplu ne înțelegem bine”, a adăugat aceasta.

Prin urmare, nu pare deloc deplasat îndemnul divei de a ieși în oraș cu un bărbat mai tânăr măcar o dată în viață. Ea nu a plănuit idila cu iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr, dar, când s-a întâmplat, a fost tot ce-și putea dori de la o relație. Nu-i de mirare că le sfătuiește pe femei să facă la fel ca ea, nu?

foto - ShutterstockRecente

Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg