Femeile trebuie să facă asta măcar o dată în viață. La 77 de ani, Cher ne dă lecții

La cei aproape 80 de ani, are o experiență de viață uluitoare, acesta fiind și motivul pentru care le dă sfaturi celorlalte femei. Ce ne spune diva că trebuie neapărat să facem?

Cher  foto   Shutterstock jpg

Interpreta hitului „I Got You Babe” a vorbit pe șleau despre viață și oportunitățile ivite, în timp ce a fost invitată la emisiunea „Chicken Soup Date”, cu Amelia Dimoldenberg. Cher a ținut să facă o precizare importantă în viziunea ei în ceea ce privește viața sentimentală a femeilor.

„Ieși în oraș cu un bărbat mai tânăr!”, ne sfătuiește vedeta. La 77 de ani, Cher are un iubit de 37 de ani, adică cu 40 de ani mai tânăr decât ea. Alexander Edwards a întâlnit-o pe cântăreață din întâmplare și idila lor a început cu niște mesaje pe care și le-au dat unul altuia.

„Mă pregăteam să merg în Elveția și el mi-a dat un mesaj în care mă întreba unde mă duc”, a început să povestească câștigătoarea premiului Grammy. „I-am spus că mă duc în Elveția, dar că eram puțin obosită, după care el mi-a răspuns: «Păi, odihnește-te puțin, babyyy (n.r. iubitooo)». Cu trei de y”, a continuat să povestească legendara cântăreață.  

„Atunci m-am gândit că nici măcar nu mă cunoștea îndeajuns încât să pună trei de y în «baby». M-a cam enervat cu chestia asta. Dar el a continuat să-mi scrie”, dezvăluie Cher despre producătorul muzical.  

Artista a recunoscut că n-a intenționat niciodată să înceapă o relație amoroasă cu cineva care are cu 40 de ani mai puțin decât ea. Dar, pur și simplu, asta s-a întâmplat.

„Întotdeauna le spuneam prietenelor mele să nu iasă în oraș cu bărbați mai tineri, că erau prea în vârstă pentru asta. Le-am zis să nu se îndrăgostească de nimeni prin intermediul unor mesaje. Ei, s-a dus pe apa sâmbetei teoria mea!”, a conchis Cher.

Cântăreața și producătorul muzical s-au cunoscut la Paris Fashion Week în toamna anului 2022 și s-au înțeles reciproc „în numai 15 minute”. Se pare că cei doi amorezi s-au despărțit în luna mai, dar apoi au redevenit un cuplu câteva luni mai târziu, nefiind capabili să stea departe unul de altul.

cher jpg

După reînchegarea relației, Cher a recunoscut, în Page Six, că „vreau doar să fiu fericită”. „Nu-mi place să vorbesc despre cât de fericită sunt eu, dar… ne distrăm de minune împreună. Vorbim despre muzică, despre tot felul de subiecte. El are un umor fantastic… pur și simplu ne înțelegem bine”, a adăugat aceasta.

Prin urmare, nu pare deloc deplasat îndemnul divei de a ieși în oraș cu un bărbat mai tânăr măcar o dată în viață. Ea nu a plănuit idila cu iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr, dar, când s-a întâmplat, a fost tot ce-și putea dori de la o relație. Nu-i de mirare că le sfătuiește pe femei să facă la fel ca ea, nu?

foto - Shutterstock



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg