La 4 ani, copilul ei bea cafea în fiecare dimineață. „Nu-i mare scofală!”

Mama și fiul sunt cei mai buni prieteni și își beau cafeaua împreună în fiecare dimineață. Doar că cel mic are doar 4 ani!

image

Amber Rose și băiatul ei, care nici măcar nu e la școală, își beau cafeaua împreună în fiecare zi. „Slash are 4 ani. Și bea cafea tot timpul!”, spune modelul american de 40 de ani de parcă ar fi cel mai natural lucru din lume.

Prezentă în podcastul „No Jumper”, vedeta de peste hotar a stat de vorbă cu gazda emisiunii online Adam22 și au povestit câte în lună și în stele despre viața fostei iubite a rapperului Kanye West și a actualului partener de viață al lui Cher.

„Eu și copiii mei stăm împreună să ne bem cafeaua și vorbim”, a ținut să precizeze Rose, care îl are pe Slash cu directorul muzical Alexander AE Edwards, iubitul actual al lui Cher, și pe Sebastian Bash, de 10 ani, cu rapperul Wiz Khalifa.

Moderatorul podcastului a rămas cu gura căscată când a aflat despre obiceiul matinal al celui mai mic copil al lui Amber Rose. „Cum?! Cred că glumești!”, i-a spus acesta, la care invitata a răspuns: „Nu glumesc. Dar e OK, nu e mare scofală... Nu contează!”.

„Nu vreau să-ți zic să faci chestii nebunești cu fiica ta, dar, dacă faci chestii de-astea, ea n-o să pățească nimic, o să fie OK”, a continuat fosta stripperiță și actuala creatoare de conținut de pe OnlyFans.

„E doar puțină cofeină și cafeaua oricum nu-ți face niciun rău”, a continuat de explice influencerul acmerican. „Copiii mei beau Coca-Cola, bere fără alcool și consumă toate dulciurile pe care le primesc de Halloween, își fac de cap cu toate”, a adăugat ea.

Iar șocantele confesiuni maternale ale lui Amber nu s-au oprit aici. Ea a recunoscut că fiul ei cel mare, Bash, a crescut în mirosul de marijuana și că l-a văzut pe tatăl lui consumând acest drog tot timpul. „Wiz nu-i sufla marijuana în față copilului, dar băiatul era în apropierea lui. E totul extrem de normal. Nu e ceva ieșit din comun… Wiz fumează toată ziua, în fiecare zi, așa că Bash știe, încă de la 2 ani, că tatăl lui fumează. S-a desensibilizat până acum”, a dezvăluit Rose.

image

Celebra mămică nu le ascunde nimic copiilor ei, vorbind cu ei despre trecutul ei și despre actuala ei „carieră”. În februarie, se lăuda în public că „am avut o conversație întreagă” cu fiul ei cel mare despre ce face ea pe OnlyFans și despre trecutul ei de stripperiță.

„Când vine vorba despre femei, trebuie să lași femeile să facă ce au de făcut pentru a-și susține financiar familia”, i-a explicat ea copilului ei de 10 ani. Rose a ținut să-i spună fiului său că „Mami trebuie să facă rost de bani”, pentru ca el și fratele lui să aibă parte de o educație bună, să meargă la o școală bună și în vacanțe distractive. Ce ziceți, este asta o justificare bună?

foto - Shutterstock



Recente

Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg