Florin Ristei, despre experienţa audiţiilor la X Factor: „De la jurat la înjurat e cale scurtă“

1 thumbnail florin ristei x factor jpg jpeg

Câştigător al show-ului X Factor în 2013, sub mentoratul Deliei, Florin Ristei are ocazia să trăiască această experienţă şi din cealaltă ipostază, aceea de jurat, iar după încheierea audiţiilor din acest sezon a putut să tragă şi primele concluzii.

Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei sunt cei patru membri ai juriului în cel de-al nouălea sezon X Factor, care va avea premiera vineri, 7 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Florin Ristei, care devine astfel primul câştigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare, povesteşte cum a trăit primele audiţii din cadrul emisiunii.

”Am primit un mesaj în care cineva mă parafraza şi îmi spunea <<cântatul tău este dezastru>> exact ce i-am spus eu unei concurente, altcineva mi-a spus că nu se aştepta să primească de la mine un NU. Nu o să mă feresc să spun cuiva <<Măi, cânţi prost!>>, pentru că trebuie să îl lovească la un moment dat realitatea. Dar, de la jurat la înjurat e cale scurtă, aşa că ţinem aproape, eu sunt oricum activ online şi citesc mereu toate mesajele şi comentariile pe care le primesc”, a adăugat Florin Ristei.

Juratul are deja o imagine pentru câştigătorul X Factor 2020 şi speră să îl aibă în grupa care îi va fi repartizată. ”Vreau să văd un posesor de factor x, adică nu trebuie neapărat să cânţi cel mai bine, să ai cea mai bună tehnică, ci trebuie să fie o combinaţie între carismă şi nebunie! Dacă eşti mediocru spre bun ai un avantaj faţă de cel care este cel mai bun, dar căruia îi lipsesc dezinvoltura şi carisma. Cred că aceasta este şi diferenţa între a fi artist şi a fi muzician”, e de părere Ristei, care are deja 20 de ani ”vechime” în muzică şi tot atât de la lansarea melodiei care l-a făcut celebru.

”Eu am avut noroc că am avut perioada cu piesa <<Dana>>, când aveam 12 ani şi nu prea înţelegeam exact ce se întâmplă. Am câştigat disc de aur atunci, era ceva fabulos, cred că dacă mi se întâmpla acelaşi lucru pe la vârsta de 18-19 ani, poate îmi lua puţin minţile. Aşa eu eram mic încă, mergeam la cântări pentru că îmi plăcea, apoi am început chiar să studiez muzica, nu doar am dat atunci lovitura şi lucrurile au mers din inerţie. ”Dana” face anul acesta 20 de ani şi eu cred că de atunci am mai făcut şi alte lucruri care să mă menţină şi care să îmi furnizeze un background pentru a fi jurat, pentru că altfel nu cred că mi-ar fi propus această poziţie doar pentru că acum 20 de ani am cântat <<Dana>>”, a mai spus primul câştigător al unui talent show din lume care are ocazia să devină parte dintr-un juriu de asemenea amploare.

Sezonul X Factor cu numărul 9 va avea premiera vineri, 11 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1, şi aduce nu doar muzică de neoprit, ci şi multe reguli noi, pe care concurenţii sunt pe cale să le descopere. Două nume noi, Loredana Groza şi Florin Ristei îşi vor ocupa locurile la masa juraţilor alături de Delia şi Ştefan Bănică, iar Răzvan Simion şi Dani Oţil revin în calitate de prezentatori pe scena X Factor. Totodată, în timp ce Ştefan Bănică, Loredana, Delia şi Florin Ristei vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriţei Ilona Brezoianu, în cadrul unei producţii care va fi difuzată exclusiv online.Recente

Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg