Forma sprâncenelor îţi trădează caracterul

1 74659 original jpg jpeg

Mulţi cred că ochii sunt „oglinda sufletului“, iar forma sprâncenelor are un cuvânt de spus în modul în care arată privirea. Ceea ce nu ştiai, este că forma sprâncenelor poate oferi indicii despre personalitatea ta.

 Varianta A 

Ai arcadafoarte ridicată,ceea ce înseamnă că eşti o persoană curioasă din fire. În acelaşi timp,cele care au sprâncenele foarte ridicate au ochiul format pentru a aprecia frumuseţea. Eşti intuitivă şi îţi dai seama imediat când ceva nu este cum ar trebui să fie.

  Varianta B  

Arcada nu este foarte ridicată,ceea ce înseamnă că toată lumea se simte bine în jurul tău,deoarece eşti o persoană amuzantă. Ai spirit de aventură şi nu puţinele au fost ocaziile în care ai plecat de pe o zi pe alta într-o scurtă vacanţă sau plimbare. Eşti puţin pretenţioasă atunci când trebuie să-ţi alegi anturajul,deoarece vrei să găseşti doar persoane loiale.

  Varianta C  

Unghiul strâncenelor este drept ceea ce înseamnă că ai foarte multă încredere în tine. Eşti mulţumită cu ceea ce ai realizat până acum şi simţi că ţi-ai găsit locul.

Varianta D

Forma sprâncenelor tale este uşor arcuită,iar cei din jur te percep drept o persoană iubitoare. Când cineva are nevoie de un sfat,tu eşti prima persoană la care apelează,deoarece ştii cum să cântăreşti lucrurile,eşti înţeleaptă şi vezi lucrurile din altă perspectivă.

Varianta E

Sprânceneletale sunt mai degrabă drepte,ceea ce înseamnă că eşti o persoană realistă. Pui preţ doar pe lucrurile care contează cu adevărat şi eviţi tentaţiile care te-ar putea abate de la ţelurile tale. În acelaşi timp,eşti o persoană optimistă în ceea ce priveşte viitorul tău.

Varianta F

Sprâncenele tale urmăresc conturul ochilor. Cei care te cunosc ştiu că eşti precaută în ceea ce priveşte persoana  pe care o alegi drept partener de viaţă şi că nu te îndrăgosteşti cu uşurinţă. În afară de acest aspect,îţi place să încerci lucruri noi şi ai simţul umorului foarte dezvoltat.

Citeşte şi:

3 paşi pentru sprâncene perfecte

Sursa http://evome.c



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg