Atenție, imagini cu impact emoțional! Khloe Kardashian: „Melanomul e mortal!”

Vedeta de reality show a făcut cunoscută severitatea operației prin care a trecut pentru a-și scoate tumora de pe obrazul stâng, care s-a dovedit a fi cancer.

image

Într-un filmuleț de prezentare a noului sezon „The Kardashians”, de pe canalul TV Hulu, fondatoarea companiei Good American a arătat „lumii întregi incizia de 4cm făcută anul trecut pentru a-și salva viața. Într-o fotografie explicită, putem observa cum medicul a pus o riglă lângă incizia făcută pentru a vedea că tăietura era de 4cm.

Khloe a vorbit despre sperietura pe care a tras-o cu cancerul ei de piele, insistând asupra faptului că, deși operația prin care a trecut s-a dovedit a fi un succes, „Melanomul e mortal!”.

Întreaga perioadă prin care a trecut anul trecut și-a lăsat amprenta asupra vedetei TV, prietena ei cea mai bună, Malika Haqq, recunoscând că n-a mai văzut-o niciodată pe Kardashian „într-o stare atât de proastă”.

În același trailer, Khloe a fost întrebată care mai e relația cu tatăl copiilor ei, Tristan Thompson, cu care ba se vede, ba nu, după ce acesta a înșelat-o și chiar a făcut un copil cu altă femeie, în timp ce era implicat într-o idilă cu ea. „Cred că el se gândește să băgăm totul sub preș, dar nicio șansă de așa ceva!”, a dezvăluit Khloe când a stat de vorbă cu Scott Dissick.

Dar cui îi mai pasă de un bărbat infidel, când ea se confruntă cu probleme mult mai grave?! Kardashian e predispusă la melanom și s-a operat la numai 19 ani pentru a-și scoate o altfel de tumoră de pe spate.

image

În octombrie 2022, celebra mamă a doi copii a tot fost întrebată de bandajul pe care îl avea pe obraz. A declarat că a trebuit să suporte „o operație de urgență”, după ce a fost la medic ca să-și verifice mica umflătură care-i apăruse pe față. După ce medicul a consultat-o, s-a dovedit a fi cancer.

La acea vreme, Khloe era bucuroasă că tumora fusese extrasă cu cea mai mare grijă și că marginile ei fuseseră curățate perfect. Apoi a preferat să se concentreze pe vindecare. Însă, în acea perioadă extrem de complicată pentru ea, vedeta de reality show „nu putea să doarmă, să mănânce” și a slăbit mult. Kardashian mergea la medic și încerca să-și mențină tonusul ridicat, însă, în același timp, trebuia să aibă grijă de un nou născut, băiețelul ei și al lui Tristan, venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

image

„Melanomul e mortal! Ce mi s-a întâmplat mie a fost cu mult mai serios decât mă așteptam să fie!”, a conchis Khloe Kardashian.

Foto - Shutterstock, Hulu



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg