Atenție, imagini cu impact emoțional! Khloe Kardashian: „Melanomul e mortal!”

Vedeta de reality show a făcut cunoscută severitatea operației prin care a trecut pentru a-și scoate tumora de pe obrazul stâng, care s-a dovedit a fi cancer.

image

Într-un filmuleț de prezentare a noului sezon „The Kardashians”, de pe canalul TV Hulu, fondatoarea companiei Good American a arătat „lumii întregi incizia de 4cm făcută anul trecut pentru a-și salva viața. Într-o fotografie explicită, putem observa cum medicul a pus o riglă lângă incizia făcută pentru a vedea că tăietura era de 4cm.

Khloe a vorbit despre sperietura pe care a tras-o cu cancerul ei de piele, insistând asupra faptului că, deși operația prin care a trecut s-a dovedit a fi un succes, „Melanomul e mortal!”.

Întreaga perioadă prin care a trecut anul trecut și-a lăsat amprenta asupra vedetei TV, prietena ei cea mai bună, Malika Haqq, recunoscând că n-a mai văzut-o niciodată pe Kardashian „într-o stare atât de proastă”.

În același trailer, Khloe a fost întrebată care mai e relația cu tatăl copiilor ei, Tristan Thompson, cu care ba se vede, ba nu, după ce acesta a înșelat-o și chiar a făcut un copil cu altă femeie, în timp ce era implicat într-o idilă cu ea. „Cred că el se gândește să băgăm totul sub preș, dar nicio șansă de așa ceva!”, a dezvăluit Khloe când a stat de vorbă cu Scott Dissick.

Dar cui îi mai pasă de un bărbat infidel, când ea se confruntă cu probleme mult mai grave?! Kardashian e predispusă la melanom și s-a operat la numai 19 ani pentru a-și scoate o altfel de tumoră de pe spate.

image

În octombrie 2022, celebra mamă a doi copii a tot fost întrebată de bandajul pe care îl avea pe obraz. A declarat că a trebuit să suporte „o operație de urgență”, după ce a fost la medic ca să-și verifice mica umflătură care-i apăruse pe față. După ce medicul a consultat-o, s-a dovedit a fi cancer.

La acea vreme, Khloe era bucuroasă că tumora fusese extrasă cu cea mai mare grijă și că marginile ei fuseseră curățate perfect. Apoi a preferat să se concentreze pe vindecare. Însă, în acea perioadă extrem de complicată pentru ea, vedeta de reality show „nu putea să doarmă, să mănânce” și a slăbit mult. Kardashian mergea la medic și încerca să-și mențină tonusul ridicat, însă, în același timp, trebuia să aibă grijă de un nou născut, băiețelul ei și al lui Tristan, venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

image

„Melanomul e mortal! Ce mi s-a întâmplat mie a fost cu mult mai serios decât mă așteptam să fie!”, a conchis Khloe Kardashian.

Foto - Shutterstock, HuluRecente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg