FOTO Au cunoscut celebritatea în copilărie, iar acum au împlinit vârsta de 40 de ani. Cine sunt aceşti actori

7 actrita jpg jpeg

Senzaţia că timpul trece mai repede este cât se poate de reală, iar asta realizăm în special în momentul în care ne uităm la pozele sau la filmele vechi. Poate nu o să îţi vină să crezi, dar aceşti actori, care ne-au făcut copilăria mai frumoasă, acum au atins vârsta de 40 de ani.

Fiecare generaţie are idolii ei. Sunt celebrităţi de care, poate, te-ai ataşat din momentul în care le-ai văzut pe marile ecrane şi la care încă te gândeşti cu admiraţie. Poate pare dificil de crezut, însă copiii minune ai anilor '80 sau '90 au crescut, iar viaţa lor s-a schimbat considerabil de atunci. Am selectat 5 actori de film, care au îmbătrânit odată cu trecerea timpului, dar pe care îi admirăm în continuare.

Christina Ricci

Ţi-o aminteşti pe fetiţa brunetă din „Familia Addams‟, pe nume Wednesday Addams? Astăzi, actriţa care a interpretat-o pe celebra Wednesday, Christina Ricci, are vârsta de 41 de ani şi un băieţel, pe nume Freddie Heerdegen, în vârstă de 7 ani. Din păcate, actriţa cu origini italiene, a divorţat anul trecut de soţul său, James Heerdegen, după 7 ani de căsnicie. Aceasta a trecut prin mai multe incidente violente cu soţul ei şi a cerut un ordin de restricţie împotriva acestuia.

Elijah Wood

Cunoscut pentru interpretarea hobbitului Frodo Baggins, din trilogia „The Lord of the Rings‟, Elijah Wood a împlinit anul acesta 41 de ani. Elijah Wood are un copil împreună cu partenera sa, Mette-Marie Kongsved, şi chiar dacă timpul a trecut, actorul şi-a păstrat acelaşi zâmbet pe chip şi aceleaşi trăsături, ca în copilărie.

Jason Earles

Deşi a apărut în mai multe filme precum: „Aaron Stone (2009)‟, „Fish Hooks (2010)‟, „Special Ed (2005)‟, „Fish Hooks (2010)‟ sau „Holly, Jingles ans Clyde (2011)‟, Jason Earles s-a făcut cunoscut pentru rolul lui Jackson Stewart din „Hannah Montana (2009)‟. Astăzi, Jason are vârsta de 44 de ani, a trecut prin două căsnicii şi, împreună cu cea de-a doua soţie, Jennifer Earles, are un băiat pe nume Jenny Earles.

Jennifer Love Hewitt

Cunoscuta actriţă din filmele celebre „I know what you did last summer‟ sau „Party of five‟ a împlinit pe 21 februarie, 42 de ani. Jennifer Love Hewitt este căsătorită din anul 2012 cu actorul Brian Hallisay, iar împreună au doi copii, pe Autumn James Hallisay şi pe Atticus James Hallisay, iar la începutul lunii mai, actriţa şi-a surprins fanii cu vestea că este însărcinată pentru a treia oară.

Ben Savage

Deşi a apărut în copilărie în mai multe reclame, Ben Savage s-a făcut cunoscut pentru rolurile sale din „Boy Meets World‟, „Little Monsters‟, Car Babes‟, „Ehite Dwarf‟ sau „Aliens for Breakfast‟. Cu toate că, în iunie 2017, a circulat un zvon pe Internet despre moartea lui Ben, lucru care i-a îngrijorat pe fani, acest lucru a fost infirmat la scurt timp. Astăzi, actorul în vârstă de 41 de ani, activează în continuare în lumea actoriei şi este focusat pe evoluţia profesională.

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg