FOTO Beyoncé s-a mutat în casă nouă. A dat 200 de milioane de dolari pe ea!

Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, și-au extins portofoliul imobiliar cu cea mai scumpă casă vândută vreodată în California. Cei doi soți au cheltuit 200 de milioane de dolari pe noua lor reședință!

Beyonce sursa  Instagram jpg

Vila de 2.800mp se află în Malibu și este cea mai scumpă casă vândută vreodată în California, depășind recordul de 177 de milioane de dolari cu cât se vânduse o proprietate în trecut. Noua locuință a cuplului VIP este și a doua cea mai costisitoare tranzacție imobiliară din Statele Unite, cea mai scumpă fiind un apartament din New York, care s-a vândut cu 238 de milioane de dolari.

Casa fericitului cuplu a fost creată de arhitectul japonez Tadao Ando, preferat și de Kim Kardashian pentru vila în care locuiește în prezent. În primă instanță, proprietatea din Malibu a fost pusă la vânzare pentru 295 de milioane de dolari. Cuceriți de designul inedit al clădirii, Beyoncé și Jay-Z au reușit să scadă prețul cu 95 de milioane de dolari, oferta lor de 200 de milioane de dolari fiind, într-un final, acceptată.

image

Casa lui Beyoncé și a lui Jay-Z are ieșire la Oceanul Pacific prin Paradise Cove, zonă cunoscută drept „Aleea miliardarilor”. Fiind recunoscută ca o adevărată bijuterie arhitectonică, vila este situată pe un teren vast, întins pe mai bine de 22.000mp.

TMZ ne informează că William Bell, unul dintre cei mai mari colecționari de artă din lume, a deținut și a construit casa realizată toată din beton timp de 15 ani.

image

Pe lângă această „nestemată” imobiliară, cuplul de cântăreți a mai făcut o achiziție de mare preț în Los Angeles. În 2017, cei doi soți și parteneri de afaceri au cumpărat o vilă în Bel-Air, care a costat 88 de milioane de dolari și care, după renovare, valorează mai mult de 100 de milioane de dolari.

Casa de aproape 2.800mp a fost mobilată complet și are 8 dormitoare, 11 băi, 4 piscine, un teren de baschet, un studio de întregistrări audio, un spa și un teren de tenis.  

image

Cântăreața de 41 de ani se află, în momentul de față, într-un turneu muzical – Renaissance World Tour, pe numele lui – și are de gând să-și deschidă o nouă afacere în domeniul beauty, comencializând produse destinate părului. Iar soțul ei miliardar, rapperul Jay-Z, plănuiește să deschidă un casino în Times Square, din Manhattan.

foto - Instagram, TwitterRecente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
1 printul charles in romania 7 jpg jpeg