FOTO Ce frumoase sunt fiicele lui Sylvester Stallone! Cum arată cele trei blonde şi cu ce se ocupă fiecare

1 sylvester stallone jpg jpeg

Pe lângă o carieră impresionantă, Sylvester Stallone se poarte mândri cu 3 comori, fiicele sale: Sistine (23 de ani), Sophia Rose (24 de ani) şi Scarlet Rose (19 ani).

Pe data de 6 iulie, actorul Sylvester Stallone a sărbătorit alături de familia sa împlinirea vârstei de 75 de ani. Actorul le-a avut alături pe cele trei fiice şi pe soţia lui şi chiar a postat o fotografie pe Instagram cu acestea, mândru de familia sa: „Minunata mea familie este cel mai bun cadou pe care l-aş putea primi vreodată‟, a scris Stallone în dreptul fotografiei, care a primit aproape un milion de aprecieri şi sute de comentarii.

Chiar şi soţia lui, Jennifer, şi-a arătat dragostea pentru Sylvester pe Instagram postând o mică galerie foto, alături de un mesaj de dragoste: „Îţi mulţumesc că mă faci să rând şi că mă iubeşti atât de mult. Te iubesc pentru totdeauna!‟, a scris aceasta.

2 sylvester stallone si fiicele sale png png

Cu ce se ocupă „blondele‟ lui Stallone

stanga
dreapta
2 sylvester stallone si fiicele sale png png
5 sistine stallone jpg jpeg
4 sophia stallone jpg jpeg
3 scarlett stallone jpg jpeg
2 macheta jpg jpeg

Deşi seamănă perfect între ele, cele trei fiice ale lui Stallone se ocupă cu lucruri diferite. Sistine este un model de succes, care a lucrat cu brand-uri mari de haine, precum: Chanel sau Dolce&Gabanna şi nu are de gând să activeze în industria cinematografică, la fel ca tatăl său: „Nu cred că aş putea vreodată să lucrez ca actor. Sunt bună pentru modelling, deoarece nu trebuie să vorbesc prea mult. Actoria este ceva cu care te-ai născut. Mama mea este model. Am visat să fiu model de când eram mică‟, a spus Sistine, pentru The Hollywood Reporter.

5 sistine stallone jpg jpeg

Sophia Rose, cea mai mare fiică a lui Stallone, a activat în mai multe industrii, de-a lungul timpului. Ea şi-a făcut debutul în televiziune, în anul 2010, în talk-show-ul „Late Show with David Letterman‟ şi pentru o scurtă perioadă de timp, după terminarea facultăţii, a lucrat alături de mai mulţi designeri de modă. În prezent, este model, însă visul ei nu este să apară pe podium, ci să devină un viitor antreprenor de succes. Datorită trăsăturilor sale impecabile, Sophia a primit în anul 2017 premiul de „Miss Golden Globe‟. Frumuseţea sa a ajutat-o să apară şi în paginile marilor reviste de modă din America. Totodată, Sophia are împreună cu sora sa, Sistine, un podcast numit „Unwaxed‟.

4 sophia stallone jpg jpeg

Cea mai mică fiică a lui Stallone, Scarlet, a absolvit, de curând, liceul şi este pasionată de actorie şi de sport. În anul 2010, Scarlet a apărut în documentarul „Inferno: The Making of The Expendables‟ şi 4 ani mai târziu a debutat în filmul „Reach Me‟. Astăzi, preferă să se ţină departe de viaţa din mass-media şi nu îi place să vorbească despre viaţa ei personală în public.

3 scarlett stallone jpg jpeg

Pe lângă fiicele sale, Sylvester are şi un fiu în vârstă de 42 de ani, Seargeoh Stallone, împreună cu prima soţie, Sasha Czack, care a fost diagnosticat cu autism în copilărie. Stallone a mai avut un copil cu Sasha Czack, pe Sage Stallone, care a murit în anul 2012, la 36 de ani. 

Sursă foto: Pinterest, Instagram