FOTO Ce legătură e între Loredana Groza „dezlănţuită“, Ştefan Bănică, fiul acestuia şi mâncare

1 loredana jpg jpeg

Surprizele se ţin lanţ în cel de-al optulea sezon Chefi la Cuţite, sezon ce începe luni, 7 septembrie, ora 20.30 la Antena 1. Printre pasionaţii de bucătărie ce îşi doresc să primească mult râvnitul cuţit din partea chefilor, se numără şi vedete care vin să îşi valideze talentul în ale gătitului.

Nume surprinzătoare care fac show nu doar pe scenă, ci şi la cratiţă vor veni în acest sezon în platoul Chefi la Cuţite. Ştefan Bănică va găti alături de fiul lui, ba chiar va lua şi ceva lecţii de la el în timp ce vor prepara reţeta. Ştefania îl pune pe Speak la treabă şi în bucătărie şi gătesc împreună cu gândul de a-l impresiona pe chef Bontea, cel care, de altfel, a promis că le va face şi meniul pentru nuntă.

Alex Abagiu şi Radu pregătesc o adevărată operă de artă în farfurie, dar şi în pahare. Cei doi nu se pot apuca de fiert paste decât cu un pahar de gin în faţă, amestecat cu ingrediente secrete adunate de Alex din diverse colţuri de lume. Ristei şi Carmen Grebenişan greu se pun vreodată de acord. Când e vorba să şi gătească împreună...ies flăcări, şi nu doar de la aragaz.

Adda şi Cătălin Rizea fac echipă şi în bucătărie, locul în care Cătălin este clar cel care conduce. Nu ştie el exact care e mâncarea preferată a soţiei, însă ştie să îi gătească orice îşi doreşte. Adriana Trandafir nu vine doar cu un preparat, ci va pune în farfurie o întreagă poveste. Mario Fresh s-a prezentat cu o strategie clară – vrea să îl convingă pe Bontea să facă echipă cu el într-un viitor sezon de Asia Express.

Unde este Loredana este clar şi spectacol. Artista nu vine doar cu o reţetă ci şi cu un moment care va rămâne clar în istoria emisiunii. Ce reacţii vor avea cei trei chefi sau care dintre vedete va impresiona prin calităţile de bucătar, telespectatorii vor descoperi pas cu pas în noul sezon Chefi la Cuţite.

Chefi la cuţite, cel mai aşteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porţii generoase, de luni până miercuri, după Observator.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg