FOTO Ce se întâmplă cu animalele Reginei? În grija cui ajung cățeii și caii

Întreaga planetă jelește moartea Reginei britanice, însă unii se întreabă ce se întâmplă acum cu patrupezii pe care regretatul monarh îl lasă în urmă.  

image

Cel mai longeviv suveran britanic a lăsat în urma sa patru căței – doi corgi, Candy și Muick, corcitura dorgi Sandy și cockerul Lissy, denumit chiar după ea. În toată nebunia de acum, când cu toții deplângem plecarea dintre noi a „Reginei Secolului”, nimeni nu spune care-i planul de îngrijire al cățeilor Elisabetei a II-a și al cailor ei mult îndrăgiți.

Un biograf regal susține că toți cei patru căței ai reginei e posibil să ajungă la cel mai îndrăgit copil al regretatului monarh, Prințul Andrew. La fel de bine, a posibil ca animalele de companie regale să fie îngrijite de angajații vechi ai familiei regale, care au avut grijă de animale decenii întregi.

Biograful regal Ingrid Seward le-a dezvăluit celor de la Newsweek că dragostea pe care regina le-o purta cățeilor ei era imensă, după cum se poate vedea cu ochiul liber și-n imaginile din galeria foto, iar acest lucru să fie decisiv când vine vorba de atribuit responsabilitatea îngrijirii animăluțelor regale. Astfel, cel mai probabil că cei patru căței vor ajunge pe mâinile rudelor regale.

„Iubește animalele și adoră cățeii!”, spunea Seward despre cea care s-a stins din viață în după-amiaza zilei de ieri, pe 8 septembrie 2022. „Cățeii au fost prima ei mare dragostea și vor fi ultima ei mare dragoste”, a conchis aceasta.

„Probabil că toți câinii vor fi îngrijiți de familie, de Andrew mai exact, care a fost oricum cel care i-a dăruit Reginei cățeii. Cățeii sunt destul de tineri toți!”, a continuat biograful regal.

În trecut, îngrijirea cățeilor a fost asigurată, cel mai adesea, de asistenta personală a Reginei, cea care o îmbrăca pe suverană și era mâna ei dreaptă în orice, Angela Kelly. La fel de bine, valetul reginei de ani de zile, Paul Whybrew, a fost zărit de multe ori plimbând cățeii regali.

În ceea ce privește caii, aceștia au personalul lor separat, care are în grijă grajdurile regale și țin întreaga situație sub control când vine vorba despre concursurile hipice, dar și despre viața de zi cu zi a cailor.

Foto - Instagram Royal Family



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg