Ce mănâncă Regina Elisabeta la 96 de ani și ce plăceri „nevinovate‟ are

La cei 96 de ani, Regina Elisabeta respectă câteva principii alimentare, care o ajută să fie în formă. Iată care sunt acestea și descoperă care sunt preparatele sale culinare favorite!

image

Regina Elisabeta a II-a duce o viață cum mulți visează. Pe lângă multe alte avantaje pe care le are în calitate de monarh, ea este răsfățată zilnic de bucătarul său personal, care îi pregătește feluri de mâncare delicioase, toate recomandate de un nutriționist. Dar ce mănâncă ea? 

Citește și: 70 de ani de domnie. Programul zilnic al Reginei, meniul și durata întâlnirilor ei

Fostul bucătar al Reginei, Darren McGrady, a dezvăluit care sunt mâncărurile pe care regina preferă să le consume, dar și care sunt plăcerile sale „vinovate‟! 

Cele trei mese principale 

În cazul în care te întrebi ce mănâncă Regina Elisabeta într-o singură zi, „The Telegraph” relatează că Majestatea Sa își începe ziua cu o porție de lapte cu cereale și fructe. 

La prânz, Regina combină proteine cu carbohidrați, pentru un plus de vitamine și energie. De obicei, ea consumă somon scoțian cu spanac, dovlecei și cartofi, însă preferă și salata cu pui la grătar. 

La cină, ultima masă a zilei, ea optează pentru salate cu carne de vită, de căprioară, de fazan sau pentru somon, toate bio, obținute din surse locale. „Este foarte disciplinată”, au fost cuvintele de laudă ale lui Darren McGrady la adresa Reginei Elisabeta. 

Vezi și: Trucul la care recurge Regina Elisabeta a II-a pentru a evita să fie otrăvită. Așa indică bucătarului ce dorește!

Care îi sunt plăcerile vinovate?

Dacă te gândești care sunt felurile sale de mâncare preferate, ei bine află că gustările se află pe primul loc în topul preferințelor. Regina iubește ciocolata și toate preparatele care o conțin, precum: mousse cu ciocolată și pandișpan cu ciocolată, însă iubește și prăjiturile cu biscuiți. Îi place foarte mult ciocolata neagră, însă nu este o mare fană a ciocolatei albe sau a celei cu lapte. 

În plus, în orice locație s-ar afla, Regina Elisabeta nu ratează niciodată momentul în care își bea ceaiul preferat. „Regina își bea ceaiul în fiecare după-amiază, oriude s-ar afla în lume. Aș putea spune că este una dintre gustările sale preferate. Când lucram pentru ea, ea își servea zilnic ceaiul”, a dezvăluit Darren McGrady. 

image

(Bucătarul Darren McGrady) 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Primele cuvinte rostite jpg
Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg