FOTO Cei mai frumoşi brazi de Crăciun de la Hollywood. Vedetele s-au întrecut în decoraţiuni inedite în 2021!

2 brazi de craciun jpg jpeg

Unele celebrităţi au furat startul şi şi-au împodobit bradul încă de la începutul lunii decembrie, după care au postat pe reţelele sociale rezultatul muncii lor. Altele au făcut reclamă unor produse de iarnă şi s-au pozat apoi frumos în faţa bradului în schimbul unei sume consistente de bani. Cert e că spiritul sărbătorilor de iarnă i-a cuprins pe toţi!

2021 a fost un an pandemic, atipic faţă de restul anilor anteriori, când vedeam mai des vedete pozând cu întreaga familie, toţi îmbrăcaţi frumos şi zâmbitori în faţa bradului. Anul acesta, până şi Crăciunul se desfăşoară altfel decât de obicei, nici măcar celebrităţile care ţin oricum mult la imaginea lor nu nu se mai străduiesc atât să aibă fotografia perfectă de Crăciun. Au împodobit bradul cam în grabă şi apoi s-au pozat lângă el, spre încântarea fanilor lor, care apreciază totuşi efortul cât de mic al idolilor lor.

Astfel, Hugh Jackman şi soţia lui Deborra-Lee Fumess au postat un filmuleţ pe Instagram cu ei doi dansând lângă brad. Ce-i drept, bradul este superb, gata nins parcă, de-un alb mirific, asortat perfect la restul casei lor imaculate. Iar cei doi soţi sunt cât se poate de haioşi. Îmbrăcaţi în ţinute de zi, fără prea mari pretenţii, actorul de 53 de ani şi jumătatea sa s-au distrat de minune îmbodobind bradul!  

Gwen Stefani s-a pozat cu mai mulţi brazi, unul de acasă de la ea şi altul din videoclipul noii ei melodii de Crăciun – You Make It Feel Like Christmas. Diferenţa este evidentă, având în vedere că faimoasa cântăreaţă este perfect aranjată în videoclip şi complet relaxată acasă la ea, lângă bradul ei. Adevărul e că vedeta este cât se poate de fericită, ea ajungând la altar anul acesta alături de alesul ei, cântăreţul de muzică country Blake Shelton! Se vede asta după zâmbetul ei superb, nu-i aşa? Totuşi mi se par doar mie că Gwen s-a asortat cu decoraţiunile din brad?

Kim Kardashian are patru copii acasă, care trec prin divorţul părinţilor lor, aşa că vedeta de reality show a încercat să facă astfel încât măcar în perioada Crăciunului cei mici să nu simtă nimic din tensiunea celor doi soţi despărţiţi. Astfel, faimoasa brunetă s-a gândit la o surpriză de zile mari pentru copii – l-a angajat pe pianistul Philip Cornish, care este câştigătorul unui premiu Grammy, să cânte melodii de Crăciun acasă la ei, în fiecare zi a lunii decembrie. 

Britney Spears n-a avut nici ea răbdare şi a împodobit bradul încă de pe 3 decembrie. Până la urmă de ce să nu se bucure de el şi de atmosfera Crăciunului cât mai mult timp?! Doar cântăreaţa a avut destule de îndurat în ultimii 13 ani, când s-a aflat sub tutela tatălui şi n-avea voie să se distreze şi să facă ce voia deloc! Odată pronunţată la tribunal încheierea tutelei Prinţesei Pop, diva se bucură de fiecare moment liber din viaţa ei! Iar, în ceea ce priveşte bradul, nu e tocmai o operă de artă, dar ce contează asta când îl poţi face când şi cum vrei, fără să mai ceri permisiunea nimănui?!

Madonna i-a pus pe toţi membrii familiei, adică pe copiii ei şi pe iubitul tinerel, să se îmbrace în elfi şi să pozeze în faţa bradului. Imaginile de pe Instagram au fost pe placul admiratorilor Reginei Pop, care s-a aranjat perfect pentru acea şedinţă foto şi s-a maimuţărit în faţa aparatului foto de parcă ar fi o puştoaică. În plus, sunt vizibile câteva decoraşiuni verzi, care se potrivesc de minune cu ţinutele "elfilor"!

Distracţia e în toi şi acasă la Jessica Simpson, care n-a mai avut răbdare până pe 25 Decembrie şi a arătat lumii întregi cum şi-a asortat ea cizmele cu decoraţiunile din brad. Vă spun, anul acesta starurile şi-au decorat bradul în funţie de casa lor sau ţinutele pe care le-au purtat! Drew Barrymore a terminat şi ea de făcut bradul, după care i-a transmis un pupic simpatic, spre amuzamentul fanilor ei care au comentat admirativ postarea actriţei pe Instagram.

Foto - Instagram



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg