FOTO Cele mai bizare animale de companie deţinute de vedete. Iată cine a dormit în pat cu leul!

1 leu melanie jpg jpeg

Dacă majoritatea oamenilor îşi aleg drept animal de companie un câine sau o pisică, unele vedete de la Hollywood consideră că pot să aibă grijă, la fel de bine, şi de un animal exotic.

Din dorinţa de a ieşi în evidenţă sau, pur şi simplu, pentru a răspunde unei provocări, starurile au avut grijă, de-a lungul timpului, de cele mai bizare animale de companie: lei, lupi, porci sau kinkajou.

Mai citeşte şi: Drepnelele: misterioasele păsări care zboară şi în somn. Cuiburile lor sunt o delicatesă de mii de dolari

Leonardo DiCaprio şi ţestoasa africană

Nu mai este o noutătate că Leonardo DiCaprio este un mare activist pentru protecţia mediului, fiind iniţiatorul multor campanii de strangere de fonduri în acest scop. În acelaşi timp, este un mare iubitor de animale, inclusive exotice. Presa de peste Ocean scria, în anul 2010, că Leonardo DiCaprio şi-a cumpărat un exemplar de broască ţestoasă Sulcata, contra sumei de 400 de dolari. Exemplarul ar fi avut 10 ani şi cântărea aproximativ 17 kg. La maturitate, broaştele ţestoase din această specie ajung să cântărească până la 75 de kg.

Porcul Max al lui George Clooney

Îţi vine să crezi că George Clooney, desemnat ,,Cel mai sexy bărbat din lume” de revista ,,People Magazine”, dormea alături de un porc de 135 de kilograme? Timp de 18 ani, porcul Max a fost animalul său de companie preferat. Când Max a murit, în 2006, Clooney a spus îndoliat: ,,Era unul dintre cei mai în vârstă porci, după cum mi-au spus veterinarii. M-a surprins. Şi-a împărţit viaţa cu mine multă vreme".

Mai citeşte şi: Purcelul călător: se plimbă prin vacanţe cu stăpânii şi trăieşte pe picior mare

Melanie Griffith s-a jucat cu leul

În copilărie, actriţa Melanie Griffith a fost fotografiată cum stă în pat alături de un leu. Imaginea nu a fost cu intenţia de a şoca, ci arăta exact o întâmplare obişnuită din casa lor. Mama sa, Tippi Hedren avea o admiraţie deosebită pentru aceste feline, astfel încât a adoptat un leu din Africa. Ea a înfiinţat chiar şi o rezervaţie pentru salvarea lor. Leul  pe nume Neil, de 200 de kg, mânca la masă cu familia şi se juca împreună cu copiii la piscină. Mai târziu, mama actriţei a recunoscut că a fost o prostie să-şi pună familia în primejdie, lăsând animalul sălbatic să se plimbe nestingherit prin curtea lor.

Paris Hilton, muşcată de un mamifer al pădurii tropicale

Paris Hilton a atras atenţia publicului când a luat decizia de a-şi cumpăra un kinkajou. Animalul care trăieşte în pădurile tropicale a fost numit Baby Luv. Nu odată, vedeta s-a afişat cu animăluţul purtat pe umeri, spre deliciul fotografilor. Fiind totuşi un animal sălbatic, care poate reacţiona în cel mai neaşteptat mod, Baby Luv şi-a muşcat proprietara. S-a întâmplat chiar ca Paris să ajungă la spital, unde I s-a administrat un vaccine antitetanos.

Kristen Stewart a îmblânzit lupii

Vedeta din ,,Twilight” are o relaţie specială cu lupii dinaintea celebrului film, în care aceste animale sălbatice îi sunt prieteni. Actriţa a mărturisit că sunt animalele preferate ale mamei sale. ,,Ştiu că arată cam înfricoşător, este un lup, dar de fapt este foarte dulce, doarme pur şi simplu la picioarele mele”, spunea, într-un interviu, despre Jack, un lup adevărat pe care l-a adoptat. Vedeta mai spunea că mama sa are acasă mai multe exemplare, care sunt hibrizi între lupi şi câini, care provin din Europa, şi că ar fi destul de greu de crescut şi de îngrijit.

Mai citeşte şi: Marele război al cimpanzeilor; conflictul a durat patru ani

Sursa foto: Instagram



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg