FOTO Cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu

Apariția pe covorul roșu reprezintă o oportunitate pentru vedete să-și etaleze ținutele spectaculoase, însă nu de puține ori s-a întâmplat ca ele să fie criticate pentru alegerile lor extravagante. 

image

Îți amintești când Lady Gaga a apărut la MTV Video Music Awards în 2010 îmbrăcată într-o rochie din carne crudă? Ea nu a fost singura vedetă care a purtat o astfel de ținută extravagantă...

Citește și: Lady Gaga șochează din nou! Artista s-a îmbrăcat a doua oară într-o rochie din carne crudă 

Lady Gaga, rochie din carne la MTV Video Music Awards 2010, Los Angeles! (Reuters) jpeg

Irina Shayk, Miley Cyrus și Heidi Klum 

În anul 2015, modelul Irina Shayk a atras atenția când a apărut la petrecerea Vanity Fair, organizată în urma Premiilor Oscar. Ea a purtat atunci o rochie marca Versace, într-o parte neagră și în cealaltă parte transparentă.

Tot în 2015, Miley Cyrus a uimit pe toată lumea la MTV Video Music Awards când și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută provocatoare și a purtat doar o salopetă cu paiete argintii și cizme înalte cu toc. Se pare că prin această ținută, ea ar fi intenționat să facă trecerea de la copilul „vedetă” din serialul „Hannah Montana” la artista Miley, mai matură și independentă.

Nici fotomodelul Heidi Klum nu s-a lăsat mai prejos! În 2017, a făcut furori cu ținuta pe care a avut-o la MTV Video Music Awards, respectiv o rochie bej, tip plasă, care i-a evidențiat formele și decolteul generos. Pe cele trei vedete le poți vedea în galeria de mai jos! 

Katy Perry, Rihanna și Emily Ratajkowski

Cântăreața și compozitoarea Katy Perry este cunoscută pentru alegerile ei extravagante în materie de modă. În anul 2019, a atras atenția la Gala Met când a apărut pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie-candelabru, marca Moschino. Iar dacă asta nu a fost de ajuns, Katy Perry a accesorizat ținuta cu o cască uimitoare!

Tot la Gala Met, dar în anul 2017, Rihanna făcea furori cu ținuta ei! Inspirată de moda secolului al XVIII-lea, ea a ales să poarte o rochie din flori, panglici și petale de toate culorile - roșu, roz, albastru și alb.

Analizată a fost și ținuta lui Emily Ratajkowski de la Gala Met din anul 2019. Ea a apărut pe covorul roșu într-o rochie transparentă, din mătase și plasă de cristal, care i-a evidențiat abdomenul și decolteul. Fotomodelul și-a accesorizat ținuta cu două aripi pe care le-a purtat în locul cerceilor. Vezi totul în galeria foto de mai jos! 

Sursă foto: Arhivă, Pinterest  



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg