FOTO Cele mai extravagante ținute de pe covorul roșu

Apariția pe covorul roșu reprezintă o oportunitate pentru vedete să-și etaleze ținutele spectaculoase, însă nu de puține ori s-a întâmplat ca ele să fie criticate pentru alegerile lor extravagante. 

image

Îți amintești când Lady Gaga a apărut la MTV Video Music Awards în 2010 îmbrăcată într-o rochie din carne crudă? Ea nu a fost singura vedetă care a purtat o astfel de ținută extravagantă...

Citește și: Lady Gaga șochează din nou! Artista s-a îmbrăcat a doua oară într-o rochie din carne crudă 

Lady Gaga, rochie din carne la MTV Video Music Awards 2010, Los Angeles! (Reuters) jpeg

Irina Shayk, Miley Cyrus și Heidi Klum 

În anul 2015, modelul Irina Shayk a atras atenția când a apărut la petrecerea Vanity Fair, organizată în urma Premiilor Oscar. Ea a purtat atunci o rochie marca Versace, într-o parte neagră și în cealaltă parte transparentă.

Tot în 2015, Miley Cyrus a uimit pe toată lumea la MTV Video Music Awards când și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută provocatoare și a purtat doar o salopetă cu paiete argintii și cizme înalte cu toc. Se pare că prin această ținută, ea ar fi intenționat să facă trecerea de la copilul „vedetă” din serialul „Hannah Montana” la artista Miley, mai matură și independentă.

Nici fotomodelul Heidi Klum nu s-a lăsat mai prejos! În 2017, a făcut furori cu ținuta pe care a avut-o la MTV Video Music Awards, respectiv o rochie bej, tip plasă, care i-a evidențiat formele și decolteul generos. Pe cele trei vedete le poți vedea în galeria de mai jos! 

Katy Perry, Rihanna și Emily Ratajkowski

Cântăreața și compozitoarea Katy Perry este cunoscută pentru alegerile ei extravagante în materie de modă. În anul 2019, a atras atenția la Gala Met când a apărut pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie-candelabru, marca Moschino. Iar dacă asta nu a fost de ajuns, Katy Perry a accesorizat ținuta cu o cască uimitoare!

Tot la Gala Met, dar în anul 2017, Rihanna făcea furori cu ținuta ei! Inspirată de moda secolului al XVIII-lea, ea a ales să poarte o rochie din flori, panglici și petale de toate culorile - roșu, roz, albastru și alb.

Analizată a fost și ținuta lui Emily Ratajkowski de la Gala Met din anul 2019. Ea a apărut pe covorul roșu într-o rochie transparentă, din mătase și plasă de cristal, care i-a evidențiat abdomenul și decolteul. Fotomodelul și-a accesorizat ținuta cu două aripi pe care le-a purtat în locul cerceilor. Vezi totul în galeria foto de mai jos! 

Sursă foto: Arhivă, Pinterest  



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG