Barbra Streisand, acuzată că se îmbracă provocator: „Sunt prea bătrână ca să-mi pese‟

Cântăreața Barbra Streisand (81 de ani) le-a oferit un răspuns celor care au criticat-o că se îmbracă prea provocator pentru vârsta ei. Iată ce a dezvăluit artista în cel mai recent interviu pe care l-a dat presei! 

image

Poate că, de-a lungul timpului, Barbra Streisand nu a fost o vedetă care să se implice activ în lumea modei, însă prin alegerile sale vestimentare a inspirat multe persoane și tendințe ale modei. Mai ales în anii ’60 și ’70, când adopta ținute sofisticate, rochii elegante și accesorii inspiraționale. Vezi mai jos galeria foto! 

Până la vârsta de 81 de ani și-a păstrat stilul nonconformist, iar în timp ce unii o apreciază, alții au început să o critice pentru că s-ar îmbrăca prea provocator pentru anii săi…

Deranjată de criticile aduse, într-un interviu pentru „New York Times‟, citat de „Daily News‟, Barbra Streisand a declarat că fiecare persoană ar trebui să se îmbrace așa cum își dorește, fără să țină cont de vârsta pe care o are: „Oamenii ar trebui să se exprime așa cum își doresc și să poarte ceea ce își doresc, hainele în care se simt bine, indiferent de vârsta lor‟, au fost cuvintele artistei. 

Citește și: Cum a renunțat Barbra Streisand la „a-ul‟ din numele de scenă: „Nu mi-a plăcut niciodată numele Barbara‟

Mai mult decât atât, Barbra Streisand a declarat că nu și-a dorit niciodată să fie catalogată drept sexy, așa cum i s-a întâmplat încă de la prima tinerețe, însă acum nu-i mai pasă de părerea celor din jur: „Mi-a fost teamă să fiu văzută în acest fel. Aveam un cap mic, un nas strâmb, gura prea mare și ochii prea mici. Mă gândeam eu că sunt sexy? Nu.‟ „Acum sunt prea bătrână ca să-mi pese‟, a declarat ea. 

În același interviu, cântăreața a vorbit despre cele mai faimoase ținute ale ei, inclusiv despre cea pe care a purtat-o când a câștigat Oscarul în anul 1969 pentru „Cea mai bună actriță‟, din filmul „Funny Girl‟: „Habar nu aveam că atunci când se vor stinge luminile, această ținută va deveni transparentă. Mi-am dorit acel guler și acele manșete albe, pentru că m-am gândit în sinea mea că voi câștiga două Oscaruri și voi fi conservatoare data viitoare.‟

Vezi și: Ce crede cu adevărat Barbra Streisand despre Lady Gaga. Se anunță un conflict între cele două?

Acest lucru s-a și întâmplat, deoarece Barbra Streisand a câștigat cel de-al doilea Oscar în anul 1977 pentru „Cel mai bun cântec original‟ din „A Star Is Born‟. Atunci, ea a purtat o rochie elegantă, de culoarea bronzului. 

image

(Barbra Streisand, Oscar, 1969) 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg