FOTO: Cine este prințesa care riscă să rămână singură toată viața

În basme și povești, prințesele se căsătoresc cu prinții și rămân fericiți până la adânci bătrâneți. În viața reală, nu toate prințesele au acest noroc, în special Prințesa Aiko, despre care se spune că are șanse să rămână singură toată viața. 

image

Prințesa Aiko este fiica împăratului Naruhito și a împărătesei Masako a Japoniei. La 21 de ani, prințesa locuiește cu părinții ei în Palatul Imperial din Tokyo și își respectă îndatoririle regale, pe care și le-a asumat recent. 

În ciuda statutului său, copilăria Prințesei Aiko nu a fost una ușoară. Ea a fost agresată la școală, iar în urma acestui incident, părinții ei au decis că este mai bine să studieze de la domiciliul său. În copilărie, Aiko s-a izolat de ceilalți copii de vârsta ei și a primit porecla de „cea mai singură prințesă din lume‟. 

Singurătatea o poate umări toată viața, iar asta din motive ce țin de statutul său regal. Aiko nu are voie să urce pe tronul Japoniei, tradiția cerând ca această onoare să revină doar bărbaților. Obiceiurile familiei regale spun că Aiko trebuie să se căsătorească cu un nobil, însă un astfel de bărbat, care să fie potrivit pentru Aiko, nu există acum în Japonia. 

Prințesa Aiko, nevoită să ia decizia care o să îi schimbe viața

Așadar, Prințesa are două opțiuni - fie alege să se căsătorească cu un om de rând și își pierde statutul regal, fie optează să depună un jurământ de puritate și astfel, va rămâne singură toată viața. 

Căsătoria Prințesei Aiko cu un om de rând pare a fi imposibilă. Asta pentru că o astfel de alegere poate provoca scandal în Japonia, lucru care s-a mai întâmplat și în trecut cu mătușa ei, Mako, care a ales viața modestă. Tabloidele au criticat dur alegerea mătușii sale, astfel încât Mako a fost diagnosticată cu tulburare de stres post-traumatic. „A experimentat o teamă persistentă că viața ei va fi distrusă, ceea ce o face pesimistă și îi este dificil să se simtă fericită‟, a spus Agenția Regală Imperială într-un comunicat, citat de „Best Life‟. 

Rămâne de văzut care va fi decizia Prințesei Aiko. Tu ce crezi, va renunța la statutul său regal sau va opta să depună controversatul jurământ?

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg