FOTO Cum a apărut Raluca Zenga la piscină! Pozele i-au surprins pe fani

1 106510273 4353804134637538 1444760815645666737 n jpg jpeg

Raluca Zenga (38 de ani) se bucură de statutul de femei divorţată. Dovada constă în fotografiile senzuale postate pe contul personal de Instagram.

Fosta soţie a fostului portar italian, Walter Zenga (60 de ani), se răsfaţă la piscină, în timp ce costumul de baie îi vine perfect pe trupul lucrat şi bronzat, lăsându-şi fanii în extaz.

Raluca şi Walter Zenga au decis să se despartă

Cuplul a confirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi separat. După trei ani în calitate de iubiţi şi 14 ani de căsnicie, cei doi şi-au spus Adio!. Au împreună doi copii, pe Walter Junior şi pe Samira.

Anunţul a fost făcut de către fostul fotbalist, chiar pe contul său de Instagram:

„Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! 

Eu şi soţia mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanţei dintre noi, creată şi din cauza jobului meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soţia mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noştri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai”, a postat acesta, scrie Gsp.ro.

Nici reacţia frumoasei blonde nu a întârziat să apară, tot în mediul online:

„Mulţumesc pentru dragoste! Mă pregătesc să văd lumina zilei!”, a mărturisit vedeta pe un instastory, potrivit Impact.ro.

FOTO InstagramRecente

Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg