FOTO Feminină şi sexy, Laura Cosoi s-a transformat în femeia fatală: „Mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală‟

1 1 jpg jpeg

Actriţa Laura Cosoi este una dintre cele mai talentate şi frumoase prezenţe feminine de pe scena de teatru din România. De curând, a acceptat o nouă provocare şi s-a transformat în „femeia fatală‟, un ideal de frumuseţe pentru multe doamne şi domnişoare. Machiajul provocator, ţinuta sexy şi atitudinea atrăgătoare au fost ingredientele care au garantat succesul celei mai recente şedinţe foto ale actriţei.

Actriţa Laura Cosoi a intrat in pielea unei veritabile „femme fatale‟, sub bagheta echipei proiectului „Transformări radicale by Jovsky Studio‟, coordonate de Adrian Perjovschi, hairstylist-ul specializat în transformări radicale de look: „Laura este definiţia femeii fatale, este extrem de feminină şi de sexy, iar în ultimul timp, ea şi-a ţinut ascunse natural aceste calităţi sub haina de mamă de două fetiţe. Cu această transformare ne-am dorit să punem în valoare, sub cea mai tare lumină, calităţile ei provocatoare. A fost un drum superpalpitant, cu o super echipă.‟, a declarat Adrian Perjovschi, coordonatorul proiectului din care au făcut parte, la acest episod, Andra Manea - make-up artist, Eniko Szanto - stilist şi Dacian Foldi - The Storyalist - fotograf.

Laura Cosoi a cucerit pe toată lumea cu magnetismul ei

Laura Cosoi a intrat cu naturaleţe şi firesc în rolul de femeie fatală, de care recunoaşte că i-a fost teribil de dor: „A fost o întâlnire de care m-am bucurat atât cu look-ul, cât şi cu sufletul. Mi-a fost foarte dor de oamenii din echipa Jovsky Studio pe care îi admir şi care îmi sunt buni prieteni de foarte mult timp, mi-a fost dor de un proiect foto atât de frumos şi mi-a fost dor de mine într-o ipostază atât de senzuală. Recunosc că, în perioada de maternitate, am făcut foarte puţine lucruri pentru mine, aşa cum era şi firesc, iar propunerea lui Adrian Perjovschi a fost ca o evadare într-o lume frumoasă şi lipsită de griji.

, a povestit Laura Cosoi care a cucerit pe toata lumea prezentă la transformare cu magnetismul ei.  

Cu o relaţie de prietenie de peste 15 ani, Laura Cosoi şi hairstylist-ul Adi Perjovschi au lucrat de multe ori împreună, în mai multe proiecte fotografice şi de televiziune: „Adi Perjovschi este un avangardist, mereu a fost înaintea vremurilor cu propunerile lui de look. Întotdeauna el a dat trendul în tunsori şi coafuri la noi în ţară şi a avut curajul să inventeze, să se joace cu părul găsindu-i cea mai potrivită expresie. Ador ceea ce face şi este un om atât de bun!

, a mărturisit Laura Cosoi.



Recente

Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
OCC Matilda jpeg
Mariah Carey  foto   Shutterstock jpg
Ciocolata Dubai  Sursa foto shutterstock 2515426331 jpg
Tizi Hodson jpg
Pamela Anderson jpg
Leonardo DiCaprio și dublura lui, Roman Burtsev  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Cele mai bune jucătoare de fotbal jpg
Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg