FOTO Imagini rare cu fiicele lui Putin. Lucruri necunoscute despre familia preşedintelui rus

1 familia lui putin jpg jpeg

În iunie 2020, au ieşit la iveală câteva fotografii rare cu cele două fiice “secrete” ale lui Vladimir Putin, făcute publice de fosta mână dreaptă a liderului de la Kremlin, care tocmai pierduse un proces de 12 miliarde de dolari împotriva Rusiei.

Maria şi Katerina, provenite cel mai probabil din primul mariaj al lui Putin – cel cu Lyudmila Putin - , se află în anii lor de adolescenţă în acele imagini. Totuşi niciuna dintre ele n-a recunoscut vreodată că ar fi copiii preşedintelui rus, iar, în ceea ce îl priveşte pe tatăl lor, nici acesta n-a confirmat vreodată identitatea lor.

Fotografiile cu copiii Putin au fost postate pe site-ul lui Sergei Pugachev, un fost miliardar şi om de încredere al liderului de la Kremlin, care a declarat la un moment dat, în Finanacial Times, că “el personal l-am instaurat pe Putin la putere”.

stanga
dreapta
2 fetele lui putin jpg jpeg
3 vladimir putin shutterstock 1759933385 jpg jpeg
1 putin shutterstock 388197349 jpg jpeg
5 1 jpg jpeg
6 2 jpg jpeg

Pugachev a fost nevoit să plece din ţară după ce a fost acuzat de o înşelătorie financiară de tipul Ponzi, realizată prin intermediul băncii pe care o avea. După ce a fugit din Rusia a încercat să dea statul în judecată pentru 12 miliarde de dolari, pentru că îi expropriase proprietăţile. N-a reuşit, aşa că s-a răzbunat pe Putin cum a putut. L-a lovit unde îl doare mai mult – expunându-i familia.  

Perfect conştient de dorinţa lui Putin de a-şi menţine familia ascunsă, Pugachev a făcut publice imaginile cu fiicele lui în adolescenţă, postând la fotografiile cu pricina şi comentariul - “Young friendship is forever!!!” (n.r. Prietenia ta este pentru totdeauna). Iar acest lucru a fost publicat, în primă instanţă, de OpenMedia din Rusia şi apoi preluat de ww.nypost.com.

Fotografiile respective ni le arată pe cele două surori la Kremlin sau în casa lui Pugachev din Moscova. Cele două fete sunt acum oameni în toată firea, au peste 30 de ani, însă îşi petrec viaţa la fel de discret, fără să iasă în evidenţă cu nimic.

Ceea ce se ştie până în momentul de faţă este că cele două surori provin din căsnicia lui Putin cu fosta stewardeză Lyudmila Shkrebneva, care a durat 30 de ani şi s-a încheiat în 2013.

Ce altceva se ştie despre fiicele preşedintelui rus?

Maria, la 37 de ani, foloseşte numele Vorontsova şi lucrează în cercetarea medicală. Este căsătorită cu un om de afaceri danez cu care şi-a întemeiat deja o familie, lucru care îl face pe preşedintele rus bunic.

Katerina are 35 de ani şi foloseşte numele de familie al bunicii ei maternale, Tikhonova. A fost dansatoare profesionistă de rock‘n’roll, iar, în prezent, este şefa unui proiect rusesc care are de-a face cu inteligenţă artificială. A fost măritată cu cel mai tânăr miliardar rus, Kirill Shanalov (40), de care a divorţat în 2018.

Totuşi Putin a avut o scăpare în 2015. A vorbit oamenilor despre familia lui. Mai exact despre fiicele lui, despre care a spus că este tare mândru. Liderul de la Kremlin a declarat că fetele lui cunosc mai multe limbi străine, însă n-a confirmat, sub nicio foarmă, indentitatea lor. A preferat, ca întotdeauna, să nu spună cine sunt acestea.

“Nu discut niciodată despre familia mea. Ei nu sunt implicaţi în afaceri sau politică. Nu au astfel de interese”, a mărturisit Putin în rarele sale interviuri în care se arată uman în faţa presei şi a publicului.

Pe lângă cele două fiice ale lui, Vladimir are o familie şi cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, cu care are cel puţin doi băieţi, însă nu vorbeşte niciodată nici despre ei.

Foto - Shutterstock, Serghei Pugachev, www.nypost.com