FOTO Îţi mai aminteşti comedia „Dădaca‟? Actorii din serial, de nerecunoscut

4 dadaca jpg jpeg

Serialul de comedie din anii '90 „Dădaca‟ („The Nanny‟) a devenit un clasic datorită distribuţiei şi a scenariului amuzant. A durat 6 sezoane, încheindu-se în anul 1999, şi a primit mai multe nominalizări la Emmy de-a lungul timpului. Vedetele serialului au trecut prin multe schimbări, iar pe unele s-ar putea să nu le mai recunoşti.

Vedetele sitcomului au adus la viaţă enigmatica familie Sheffield al cărei stil de viaţă rigid, dar elegant, este perturbat de o vânzătoare de produse de machiaj transformată în bonă, interpretată de producătoarea Fran Drescher. De la sfârşitul filmărilor acestui sitcom, distribuţia a continuat să aibă diverse roluri. Din păcate, actriţa Ann Morgan Guilbert, care a jucat-o pe bunica Yetta, a încetat din viaţă în anul 2016, după o carieră de zeci de ani la Hollywood. Unii actori ai serialului au trecut la roluri importante, în timp ce alţii au renunţat la actorie.

După serial, viaţa lui Fran Drescher a avut suişuri şi coborâşuri

Fran Drescher i-a cucerit pe telespectatori cu vocea ei nazală şi personalitatea excentrică. Cunoscută în mare măsură pentru umorul său, Drescher a devenit o vedetă atunci când a jucat pe dădaca Fine. După acel rol, a mai apărut într-o serie de comedii, deşi majoritatea acestora a durat puţin: „Living with Fran‟, în 2005, „Happily Divorced‟, în 2011.

Cu toate că viaţa profesională şi personală a lui Drescher a avut urcuşuri şi coborâşuri, de la un divorţ la o luptă cu cancerul uterin, ea a continuat să se dezvolte ca actriţă. Într-un interviu recent, şi-a explicat noua aventură de comediant stand-up, spunând: „Ceea ce-mi place la asta este că nu depind de nimeni. Pot să-mi scriu rolul şi să apar oriunde‟.

9 shutterstock 1384507340 jpg jpeg

Charles Shaughnessy a jucat rolul prinţului Charles

Maxwell Sheffield a fost creat de frumosul producător de teatru Charles Shaughnessy cu un accent care a topit inimile spectatorilor de la primul episod. Deşi serialul s-a încheiat în 1999, Shaughnessy a fost ocupat cu o multitudine de roluri încă de pe vremea când juca rolul domnului Sheffield.

Londonezul a avut succes interpretând un membru al familiei regale în filmul de televiziune „Harry & Meghan: Becoming Royal‟ în anul 2019. El a vorbit despre rolurile sale similare domnului Sheffield şi prinţului Charles: „Fiecare actor are trăsături de personalitate de bază. Nu contează câte personaje joci. Va exista un element care este acelaşi‟.

3 shutterstock 591308927 jpg jpeg

Gracie din serial, Madeline Zima, a devenit o actriţă în toată puterea cuvântului

Cea mai tânără Sheffield, Gracie, interpretată de Madeline Zima, era un copil precoce care se găsea adesea în crize existenţiale de-a lungul serialului. Îşi găseşte un nou sens în viaţă când Fran Fine apare în viaţa familiei ei. Actriţa Zima a avut o carieră frumoasă după sfârşitul serialului, cu diferite roluri în televiziune şi film, ieşind din tiparul copilului talentat. A participat în „Californication‟ în 2007, „A Cinderella Story‟ în 2004, „Twin Peaks‟ al lui David Lynch în 2017 şi drama „You‟, difuzată pe Netflix în 2019. A avut o carieră constantă la Hollywood, dar priveşte fără nostalgie timpul petrecut pe platourile de filmare ale serialului „The Nanny‟: „M-au tratat mai mult ca pe o recuzită decât ca pe o fiinţă umană‟.

5 zm jpg jpeg

După ce a jucat rolul Brighton, Benjamin Salisbury a stat departe de ochii publicului

Benjamin Salisbury l-a adus la viaţă pe micuţul răutăcios Brighton Sheffield, de la o vârstă fragedă. A apărut în roluri minore înainte de serial şi a crescut în faţa camerelor de filmat. Succesul la o vârstă fragedă nu s-a tradus într-o carieră în actorie, întrucât Salisbury a lipsit în mare măsură din lumina reflectoarelor. El a avut roluri minore după serial. L-a jucat pe Derek în „Red Zone‟, o dramă neobişnuită din anul 2003. A avut, de asemenea, un rol mic în seria „Numbers‟, apoi într-un scurtmetraj numit „On the Brink‟  în 2006. După aceea, Salisbury a dispărut.

7 b jpg jpeg

Nicholle Tom alias Maggie a avut o serie de roluri mici

Cel mai mare dintre copiii familiei Sheffield a fost timida, Maggie, interpretată de Nicholle Tom. Maggie a înflorit de-a lungul celor 6 ani în care s-a filmat serialul. Deşi a avut succes în primii ani ai carierei sale, Tom a primit o serie de roluri minore care au ţinut-o ocupată după sfârşitul serialului, inclusiv în „The Princess Diaries‟ în anul 2001. Tom a interpretat-o pe Supergirl în seria animată „Justice League Unlimited‟, realizată între 2004 şi 2006. Tom a avut un rol mai important în filmul „The Minor Accomplishments of Jackie Woodman‟ din anul 2006. 

8 shutterstock 255866776 jpg jpeg

FOTO: Shutterstock



Recente

Men in Black  foto   Imdb jpg
Acesti nativi au noroc pe 4 octombrie datorita Lunii in Scorpion  Sursa foto shutterstock 2381801813 jpg
Jennifer Aniston  foto   Shutterstock, Instagram jpg
apocalipsa  foto   Shutterstock jpg
frigider  foto   Shutterstock jpg
Helen Hunt  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie  sursa foto   Shutterstock jpg
miri  Shutterstock jpg
Pamela Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Kris Kristofferson  foto   Shutterstock jpg
FBFxm1l   Imgur png
Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg