Azi sunt superstaruri, dar în trecut au avut joburi „rușinoase‟

Viața vedetelor n-a fost tot timpul strălucitoare. Unii dintre cei pe care-i admirăm acum pe scenă sau în filme au început de jos, au cunoscut sărăcia și munca necalificată înainte de-a da lovitura în showbiz. Cine sunt aceștia?

image

Oprah Winfrey a cunoscut sărăcia și abuzul sexual, Maria Carey a fost o chelneriță care se baza pe bacșișuri pentru a-și plăti facturile, iar Leonardo di Caprio a trebuit să renunțe la liceu pentru a intra în câmpul muncii și a-și ajuta părinții să pună o pâine pe masă. Însă cine a fost om de serviciu? Iată lista A-listerilor care-și câștigau existența dând cu mopul și ștergând praful!

Jennifer Aniston

Serialul „Prietenii tăi” i-a adus celebritatea, însă, înainte de-a juca în producția TV de mare succes și-a deveni soția lui Brad Pitt, actrița a făcut tot ceea ce era necesar pentru a se întreține. Astfel, Jen a lucrat ca telemarketer, încercând să vândă tot felul de produse prin intermediul telefonului, iar, înainte de asta, obișnuia să spele toalete pentru a câștiga bani de buzunar. Meseria de început a lui Aniston nu e motiv de rușine pentru ea, vedeta susținând, la un moment dat, că se pricepea destul de bine la frecat wc-ul oamenilor care o plăteau.

Sean Connery

Nici fostul „James Bond” nu s-a ferit de muncă. A lucrat ca lăptar în Edinburgh, după care a devenit salvamar. La un moment dat, a împrumutat meseria mamei lui, Euphemia McBain McLean, care era femeie de serviciu, și s-a apucat de frecat podele și el. Însă nu curăța numai mocheta, ci și… sicriele.

Da, da, Connery a fost angajat, la un moment dat, la o firmă de pompe funebre și responsabilitatea lui era să fie totul lună înainte de orice înmormântare, adică încăperea în care era depus trupul neînsuflețit al respectivului, dar și sicriul decedatului. Auci!

Jim Carrey

Starul din „Ace Ventura: Pet Detective” și „The Truman Show” a avut mari probleme financiare în prima parte a vieții sale. De fapt, familia lui nu se descurca deloc cu banii și el n-a făcut decât să încerce să-și ajute părinții. Jim și fratele lui, John, erau oameni de serviciu după ce terminau școala, apoi s-au reprofilat și au devenit paznici la o fabrică. Tânărul n-avea nici măcar un acoperiș deasupra capului, motiv pentru care dormea pe jos în fabrica pe care o păzea în timpul zilei. Mai mult, a continuat să lucreze ca om de serviciu și paznic chiar și după ce s-a apucat de comedie.

Vezi și: În adolescenţă, actorul Cary Grant a fugit de-acasă ca să se facă acrobat. A fost circar doi ani!

Ashton Kutcher

Este actor, producător și om de afaceri de succes, însă, înainte de asta, a fost om de serviciu într-o fabrică PepsiCo/Quaker Oats. În timpul nopții, curăța de zor resturile căzute pe jos din timpul programului de lucru din zi. Ashton a recunoscut, la un moment dat, că a făcut astfel de muncă pentru a se întreține în facultate.

Jon Bon Jovi

John Francis Bongiovi Jr., cum se numește liderul trupei Bon Jovi, s-a apucat de muzică de mic. Cânta la pian și la chitară cu trupa lui de adolescenți și deschidea concertele unora mai mari decât el care cântau prin cluburi și baruri. Însă, până să fie descoperit și să i se propună un contract cu o casă de discuri, a șters podelele în studioul de înregistrări al vărului său.

Citește și: Nicole Kidman era maseuză, Beyoncé făcea curăţenie. Primele joburi ale starurilor de azi

Sylvester Stallone

Când s-a mutat în New York, nu-l cunoștea nimeni și n-a lucrat în cinematografie din prima. Și, pentru a se întreține, a acceptat tot felul de job-uri, fiind chiar și omul de serviciu de la grădina zoologică Central Park. Responsabilitatea lui pricipală era de-a curăța cușca leului. O nimica toată pentru cel care avea să devină unul dintre cele mai mari staruri din filmele de acțiune, nu-i așa?

Matthew McConaughey

În tinerețe, actorul a studiat, pentru a vreme, în Australia, timp în care și-a câștigat existența curățând cotețele unor găini și spălând vase. Munca de jos i-a întărit caracturul starului care este și-n ziua de azi foarte cu picioarele pe pământ!

Foto - ShutterstockRecente

Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg