FOTO Mihaela Rădulescu revine în „Ferma“: look nou după pandemie

1 mihaela radulescu jpg jpeg

Un nou sezon al reality show-ului Ferma va fi difuzat în curând la Pro TV, iar Mihaela Rădelescu revine şi ea ca prezentatoare, cu un look total schimbat.

Noul sezon va fi mai dur, mai intens, mai încărcat de situaţii neaşteptate care vor testa rezistenţa celor care au acceptat provocarea. 16 noi concurenţi se pregătesc de începerea filmărilor şi de trecerea la o experienţă cu multe lipsuri faţă de viaţă lor de zi cu zi.

Cine va rezista şi va reuşi să câştige premiul cel mare de 50.000 euro, înseamnă că a reuşit să îmbine experienţele trecute cu realitatea fermei.

Noua Fermă

stanga
dreapta
1 mihaela radulescu si cristian bozgan jpg jpeg
3 mihaela jpg jpeg

Noul sezon va aduce faţă în faţă două mentalităţi: orăşeni şi săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potriveşte, cel mai bine, stilului de viaţă pe care l-a avut şi care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenţilor va fi testat prin încercările la care vor fi supuşi de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.

Opt orăşeni şi opt săteni. 16 competitori decişi să demonstreze că sunt gata să-şi testeze propriile limite şi, datorită mediului din care provin, sunt pregătiţi pentru orice provocare în viaţă.

Să fie nevoie de gândire rapidă, urbană şi de strategii bine dezvoltate? Sau de gândire directă, rurală, multă muncă şi rezistenţă? Vom afla care este secretul pentru a câştiga duelurile şi a străbate drumul spre titlul de fermierul anului 2020.

Pentru al doilea an la rând, Mihaela Rădulescu va fi gazda show-ului şi îi va susţine pe concurenţi în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Şi de această dată, Cristi Bozgan va fi specialistul în supravieţuire care îi va învăţa pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite.

“Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o ţară cu mult mai multe cazuri şi probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Şi, totuşi, cu o mobilizare exemplară, Pro TV a reuşit să pună în mişcare această producţie complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecţia concurenţilor şi a echipei şi... gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei şi abia aştept să începem filmările. N-o să mai îngheţăm, ca la ultima ediţie, dar o să ne confruntăm cu alte delicii“, pentru că la Ferma viaţa e grea şi plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoţii şi, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenţi prin propriile neputinţe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar săşi ducă. Ne vedem în noua Ferma!”, a declarat Mihaela Rădulescu înainte de începerea filmărilor. Între timp, prezentatoarea şi-a serbat ziua de naştere la Monaco, ea a împlinit 51 de ani pe 3 august.

“Sunt foarte fericit că revenim cu un nou sezon, după o pauză lungă, presărată cu tot felul de situaţii neprevăzute. Abia aştept să o reîntâlnesc pe Mihaela, să începem munca în această puternică echipă şi să fim alături de o nouă ”generaţie de fermieri”. Odată cu acest sezon, telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum se pun în practică tehnicile de supravieţuire şi vor simţi emoţiile la fel de puternic, precum concurenţii. Eu mă întorc mai dur, mult mai aspru şi mai strict. De fapt, aşa cum sunt!”, a spus Cristian Bozgan.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg