FOTO Preşedintele ucrainean, îndrăgostit încă din adolescenţă de soţia sa. Cine e femeia din spatele lui Volodimir Zelenski? E superbă!

1 1 shutterstock 1510189964 jpg jpeg

Unul dintre preşedinţii de stat despre care se vorbeşte, zilele acestea, cel mai mult este Volodimir Zelenski, liderul Ucrainei, care se confruntă cu cea mai grea misiune din mandatul şi din viaţa asa – aceea de a rezista în faţa atacului lui Vladimir Putin de a-i cuceri ţara. Însă, în tot acest timp, preşedintele ucrainean nu este singur, o are alături pe soţia sa, care-l sprijină în tot ceea ce face încă de pe băncile şcolii.

Volodimir Zelenski a studiat la aceeaşi şcoală cu soţia sa, Elena Kiyashko, dar cei doi şi-au început relaţia abia după ce au absolvit. Elena l-a ajutat pe fostul actor şi comic de succes să realizeze proiecte de copyright şi să-şi înceapă cariera politică.

Preşedintele ucrainean este un fost prezentator TV, entertainer, producător şi actor, a cărui popularitate a crescut simţitor în 2019, când şi-a exprimat dorinţa surprinzătoare de-a candida la cea mai înaltă funcţie în stat, neavând nici pic de experienţă politică.

Tânăr şi atrăgător, Zelenski a atras întotdeauna atenţia publicului, iar viaţa sa personală n-a făcut excepţie. Spre deosebire de colegii lui, acesta n-a fost implicat în mari scandaluri sau divorţuri răsunătoare. Dimpotrivă. Volodimir se declară perfect fericit în căsnicia sa şi nu dă semne să prefere altceva.

Preşedintele ucrainean şi-a întâlnit jumătatea din întâmplare. La 17 ani. Se pare că Elena avea o casetă cu filmul “Instinct primar”, iar Volodimir era interesat să-şi găsească pe cineva cu care să meargă la cinematograf. Cei doi tineri făcuseră şcoala unul lângă altul, însă n-au ştiut de existenţa celuilalt decât după ce şi-au încheiat studiile şi s-au întâlnit accidental.

Relaţia lor s-a dezvoltat rapid, Zelenski propunându-i frumoasi Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu. Cei doi amorezi au trăit împreună timp de opt ani înainte de a-şi uni destinul. Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Se concentra mai mult pe carieră şi pe ţelurile profesionale pe care şi le propunea.

În 2003, însă, Zelenski a cerut-o de soţie pe Elena, iar ea a acceptat cu bucurie propunerea lui. Nunta nu a fost extravagantă şi nici nu a presupus o mare desfăşurare de forţe, însă a fost pe placul celor doi miri şi a invitaţilor pe care i-au avut în ziua cea mare. În 2005, a venit pe lume primul lor copil, Alexandra, lucru care a determinat-o pe proaspăta mămică să se retragă din activitatea profesională şi să i se dedice copilului în totalitate.

Abia după doi ani, s-a întors Elena la lucru, începând să scrie scenarii şi să-şi exprime creativitatea. În 2013, i-a oferit soţului un fiu, pe Vladimir Kirill. După cum scrie presa locală, Zelenski este dedicat familiei sale şi susţine cu tărie că mama copiilor lui este cel mai bun prieten al lui. Ce-i drept, de-a lungul vremii, au fost publicate câteva materiale care puneau la îndoială fidelitatea liderului ucrainean.      

Pe platoul de filmare al producţiilor la care a lucrat, Volodimir a întâlnit-o pe Oksana Akinshina, cu care ar fi avut o relaţie extraconjugală. Nimic nu s-a dovedit până în momentul de faţă, iar preşedintele ucrainean a negat că şi-ar fi înşelat vreodată soţia şi că s-ar fi gândit să o părăsească. Cert e că au rămas în continuare împreună.

Totuşi cine este soţia din spatele unuia dintre cei mai cunoscuţi lideri mondiali actuali?

Elena s-a născut în 1978 în Ucraina şi a crescut într-o familie prosperă, care i-a pus la dispoziţie toate resursele pentru a putea studia şi-a se dezvolta profesional. În adolescenţă, frumoasa blondă a cochetat cu dansul şi cântatul, însă n-a plănuit niciodată să devină actriţă. Tânăra s-a îndreptat spre arhitectură, luându-şi ulterior diploma în acest domeniu, la insistenţa părinţilor ei.

Totuşi, soţia liderului ucrainean n-a lucrat niciodată ca architect. După ce şi-a întâlnit soţul, a început să lucreze cu el, scriind glume pentru proiectul în care era acesta implicat, Kvartal-95. Doamna Zelenska a fost unul dintre cei trei scenarişti ai musicalului "Like the Cossacks", difuzată de televiziunea ucrainiană în 2009, şi una dintre cele mai importante persoane din viaţa preşedintelui, mai ales în aceste momente de restrişte pe care le trăieşte acesta.

Foto - Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg