FOTO Viaţa Madonnei, marcată de moartea mamei şi de un viol sub amenintarea armei. Care e legătura cu show-urile sale erotice

3 profimedia 0223974635 jpg jpeg

Madonna: când oamenii aud acest nume se gândesc imediat la superstarul american şi nu la Fecioara Maria, căci atât de mult şi-a pus artista amprenta asupra lumii în care trăim. Ambiţioasă, extravagantă, muncitoare, neobosită, creativă: sunt doar câteva calităţi ce o descriu pe diva muzicii pop. Madonna spune că un eveniment tragic i-a influenţat total parcursul şi că ar fi fost cu totul altă persoană dacă mama sa nu ar fi murit când ea avea 5 ani.

Pe 1 decembrie 1963, când micuţa Madonna avea doar cinci ani, mama ei a murit de cancer la sân. Madonna, căci aşa se numea şi mama ei, avea doar 30 de ani. Tragica moarte nu numai că a dat peste cap întregul univers al fetiţei de cinci ani, ci a şi transformat-o pe aceasta pentru totdeauna, după cum ea însăşi a mărturisit.

Într-un interviu acordat prestigioasei publicaţii "Rolling Stone", Madonna, azi în vârstă de 62 de ani, a mărturisit: „Dacă mama ar fi în viaţă, aş fi fost altcineva. Aş fi cu totul altă persoană“.

După ce s-a mutat din Michigan în New York în, 1977, Madonna a descoperit că viaţa nu era deloc uşoară. A fost chelneriţă şi a pozat nud, pentru a se întreţine. Avea doar 19 de ani şi nu a găsit succesul peste noapte. În primul an la New York, a fost violată sub ameninţarea unui cuţit, pe acoperişul unei clădiri. Ea a declarat că toată procedura pe care o presupunea reclamaţia, interogatoriul, examinarea fizică, i s-a părut „prea umilitoare“, aşa că nu a raportat niciodată violul la poliţie.

Totuşi, ea a mărturisit că tot ceea ce a îndurat în primii ani la New York a fost mai puţin dificil decât să-şi piardă mama.

Pierderea mamei a făcut-o pe Madonna să fie o persoană total lipsită de inhibiţii. Ea a demonstrat acest lucru cu cele mai multe dintre proiectele sale artistice: videoclipurile sale, concertele live, cartea „Sex“, filmul „Truth or Dare“.

„Ştiu lipsa mea de inhibiţii provine din moartea mamei mele. Mamele te învaţă bunele maniere, nu-i aşa? Pe mine nu a avut cine să mă înveţe toate astea“, spunea cântăreaţa într-un interviu pentru „Los Angeles Times“.

Madonna a vorbit şi despre o altă lecţie pe care a învăţat-o când şi-a dat seama cât de bolnavă era mama ei. „Am văzut că poţi fi bolnav, trist şi slab, că poţi să te laşi pradă acestor lucruri, sau poţi să preiei controlul.  Poate de asta eu sunt azi un control freak“, a mărturist ea pentru „Time“.

Şi pentru că mama sa a murit atât de tânără, la doar 30 de ani, Madonna vrut să nu piardă nicio secundă, şi a vrut să arate constant ceea ce poate, de aceea şi prodigioasa ei carieră, neîntreruptă de patru decenii.

„Am devenit obsedată de moarte şi de ideea că nu ştii niciodată când se poate întâmpla asta. Aşa că trebuie să faci tot posibilul pentru a profita la maximum de viaţă. Mi-am îndreptat nevoia de iubire către lume şi am spus: Ok, nu am o mamă care să mă iubească, dar lumea întreagă mă va iubi“, a mai spus cântăreaţa.

FOTO Profimedia, Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg