Fructul care o ajută pe Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat: "Nu-mi lipseşte niciodată"

Fructul care o ajută pe Anca Serea să aibă o siluetă de invidiat: "Nu mi lipseşte niciodată" jpeg

La 38 de ani, Anca Serea are o siluetă de invidiat. Toată lumea se întreabă cum reuşeşte să arate impecabil, după cele cinci naşteri. Chiar şi acum, când este însărcinată pentru a şasea oară, soţia lui Adi Sînă are un corp de zeiţă.

Anca Serea a anunţat recent că aşteaptă cel de-al şaselea copil. Deşi nu şi-au planificat, cei doi au dezvăluit că nu au spus niciodată nu ideii de a-şi mări familia. Vezi aici primele imagini cu burtica.

Toată lumea se întreabă cum de reuşeşte să arate atât de bine, după ce a adus pe lume 5 copii. Secretul este o dietă echilibrată.

„Reţeta succesului ar fi să ne temperăm pe noi. Cred că echilibrul este cuvântul cheie. Şi mie mi se întâmplă să am poftă de ceva dulce, de exemplu, dar dacă mănânc o amandină, următoarea masă mănânc ceva sănătos. Fie doar o salată, o salată cu brânză slabă, nimic foarte pretenţios", declara în urmă cu ceva timp fosta prezentatoare tv, într-un interviu pentru adevărul.ro.

Totodată, ea a dezvăluit că există un fruct pe care îl consumă în catităţi "industriale". 

„Consum lămâi în cantităţi industriale. Îmi place să mănânc citrice şi lămâia nu-mi lipseşte. Minim 2-3 lămâi pe zi. Fie le storc, le mănânc cu tot cu coajă sau le pun în apă caldă", a dezvăluit Anca Serea.

Citeşte şi: 8 beneficii ale apei cu lămâie

Fructele şi legumele consumate în starea lor naturală par să fie secretul frumuseţii ei. Fosta prezentatoare TV este atentă şi la cantităţile de mâncare pe care le consumă.

Nu bea băuturi carbogazoase şi nu consumă zahăr aproape deloc, iar când vine vorba despre pâine, vedeta preferă să o prepare în casă.

"Nu mai mănânc, de ani de zile, zahăr, nu beau băuturi carbogazoase. Nu mănânc carne într-o cantitate foarte mare. Am avut răbdare să învăţ şi să-mi cultiv gusturile spre nişte lucruri sănătoase. Mi-am dat seama că dacă nu suntem conştiente că trebuie să avem grijă de noi cât mai devreme, timpul îşi pune amprenta. Întotdeauna mi-a plăcut să am grijă de mine. Şi grija faţă de tine, este întotdeauna grija faţă de ceilalţi, pentru că dacă tu nu te simţi bine, cred că simt şi cei de lângă tine. Nu pot să zic că fac ceva foarte special. Merg de foarte mulţi ani la masaj, cam de două ori pe săptămână. Mănânc multe fructe, legume, fresh-uri şi mâncare gătită", a mai spus ea.