Ce este Ayahuasca, băutura despre care Megan Fox și iubitul ei au zis că exorcizează unele lucruri din ei

„Ayahuasca reprezintă unul dintre cele mai importante lucruri din viața mea‟, a spus logodnicul lui Megan Fox, Machine Gun Kelly, despre băutura pe care a consumat-o împreună cu actrița. Ce este, de fapt, Ayahuasca? 

image

După ce s-au declarat consumatori de sânge uman, Megan Fox și iubitul ei, Machine Gun Kelly, ies din nou în evidență cu o practică mai puțin cunoscută - Ayahuasca. „Exorcizăm unele lucruri din noi de care trebuie să scăpăm. Planta este un medicament care intră în noi, simți că lucrează cu corpul tău.‟, a declarat iubitul lui Megan Fox, despre această experiență, potrivit „Yahoo‟. 

De asemenea, vedeta „Transformers‟, Megan Fox, a mărturisit că această poțiune „este o versiune a Iadului‟: „Intră direct în sufletul tău și te duce în închisoarea psihologică. Este propria ta versiune a Iadului. Și, cu siguranță, eu am fost acolo‟, a declarat actrița. 

Ce este Ayahuasca?

Ayahuasca este o băutură cu efect halucinogen care afectează simțurile, modificând gândirea și emoțiile unei persoane. Principalele ingredientele ale băuturii, Banisteriopsis caapi și Psychotria viridis, au proprietăți halucinogene, datorită substanțelor din compoziția lor. Atunci când sunt combinate, cele două plante formează o băutură psihedelică puternică, care afectează sistemul nervos central, ducând la o stare de inconștiență sau euforie, scrie Healthline

Această băutură a fost folosită în scopuri spirituale și religioase de către triburile antice amazoniene și încă este considerată o băutură sacră în unele comunități religioase din Brazilia și America de Nord. 

În mod tradițional, un șaman sau un vindecător cu experiență prepară Ayahuasca prin fierberea în apă a plantelor. Ayahuasca se consumă în timpul unui ritual special care are loc, de obicei, noaptea. După ce șamanul pregătește băutura, Ayahuasca este oferită participanților, iar efectele sale încep să se simtă în aproximativ 20 de minute. Prin această experiență au trecut și cele două vedete, Megan Fox și Machine Gun Kelly: „Îmi amintesc că era a treia noapte, iar Megan a spus că nu poate face asta. Prima ei noapte a fost cu unicorni și curcubee, a fost grozav. A doua noapte a spus că nu mai vrea să mai vadă asta vreodată‟, a declarat Machine Gun Kelly. 

Este această practică periculoasă?

Potrivit Healthline, cei care consumă această băutură își pot trata depresia și stările de anxietate, deoarece băutura conferă o stare de bine. Cu toate acestea, Ayahuasca poate da și simptome precum vărsături, diaree, sentimente de euforie, halucinații vizuale și auditive puternice, frică, panică și paranoia. Potrivit Healthline, consumul acestei băuturi poate avea și efecte mortale. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg