A pozat în costum de baie, dar nu își iubește corpul. Megan Fox: „Nu mă văd așa cum mă văd alții‟

La 37 de ani, Megan Fox s-a lăsat fotografiată în costum de baie, deși vedeta a declarat că nu are o părere bună despre corpul ei. „Nu mă văd așa cum mă văd alții‟, a spus ea într-un interviu. 

image

Cunoscută drept una dintre cele mai sexy femei din lume, Megan Fox a acceptat să pozeze în costum de baie pentru coperta celebrei reviste „Sports Illustrated Swimsuit‟. Și, deși vedeta arată uimitor, având un trup fără cusur, fotomodelul a declarat că nu se simte confortabil în corpul ei:

„Am dismorfie corporală. Nici măcar nu mă văd așa cum mă văd alții‟, a spus Megan Fox, într-un interviu, conform „Your Tango‟.

Potrivit „Healthline‟, tulburarea dismorfică corporală este o afecțiune care se manifestă prin preocuparea excesivă pentru aspectul fizic, mai ales pentru defectele fizice inexistente sau imaginare. Citește aici mai multe despre această boală și despre manifestările ei! 

Megan Fox: „Când eram mică, aveam o obsesie…‟

Fotomodelul Megan Fox a declarat că „nu și-a iubit niciodată corpul‟, o declarație care îi poate surprinde pe admiratorii săi: „Nu a existat niciodată un moment în viața mea în care să-mi fi iubit corpul‟, a spus ea. „Când eram mică, aveam o obsesie potrivit căreia ar fi trebuit să arăt într-un anumit fel‟, a continuat vedeta. 

Nu este pentru prima dată când vedeta a vorbit despre fizicul ei. În anul 2018, într-un interviu pentru „New York Times‟, Megan Fox a declarat că s-a simțit respinsă pentru calitățile care astăzi sunt acceptate în societate: „Am fost respinsă din cauza calităților pentru care astăzi multe femei sunt lăudate. Datorită experienței mele, simt că nu mă încadrez în standardele societății. Nu știu dacă va exista vreodată un moment în care să fiu considerată normală sau simpatică. „Călătoria de a mă iubi pe mine nu o să își găsească niciodată sfârșitul‟, a povestit vedeta. 

Citește și: Cum reușește Megan Fox să se mențină în formă. Uleiul de trandafiri, unul dintre secretele pielii sale 

image

Ce alte vedete s-au confruntat cu tulburarea dismorfică corporală

Megan Fox nu este singura vedetă care a recunoscut că se confruntă cu tulburarea dismorfică corporală. Sam Smith, Sebastian Stan, Bella Hadid, Miley Cyrus, Billie Eilish, Robert Pattinson, Demi Lovato, Amy Schumer, Zac Efron, Lily Allen și Kim Kardashian sunt doar o parte dintre celebritățile care au avut această afecțiune. 

Sursă foto: Instagram - @meganfox_italy  



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg