Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

1 gabrielacristea jpg jpeg

Gabriela Cristea a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar acum aceasta a făcut un comentariu acid la adresa celor care o critică drastic.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit şi face eforturi uriaşe pentru a-şi recăpăta silueta de altă dată. Mai exact, ea şi-a înjumătăţit porţiile de mâncare, iar rezultatele se văd.

Cea mai simplă dietă cu fructe şi legume. Încearcă acest meniu pentru 7 zile şi vei vedea primele rezultate

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a pierdut trei măsuri la haine şi asta datorită unei firme care îi livrează porţiile de mâncare, pe care le consumă la ore fixe. Nerăbdătoare să obţină rezultatele dorite, bruneta a decis că porţiile mici sunt cea mai bună dietă: “Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a recunoscut Gabriela.

„Restul mănânc eu, am meniu de 1.700 de calorii şi recunosc că mai iau şi din porţia ei uneori, când mi-e foame”, a adăugat Tavi. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars susţine că strategia ei funcţionează de minune, deşi nu îi este deloc simplu. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul.Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc uşor şi sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: E foarte uşor, am slăbit foarte uşor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a precizat ea, potrivit Libertatea

4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg

Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad. Acesta ar fi suferit un infarct

De asemenea, ea a renunţat să se mai cântărească, iar singurul ei reper rămân hainele, întrucât ea spune că a pierdut nu mai puţin de trei mărimi: ”„Cântarul este cel mai mare duşman al vieţii mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc şi în timp ce alăptam şi încercam să mănânc aşa, cu cap, să pot să am resurse şi pentru Iris şi, în acelaşi timp, să şi slăbesc. Şi când vedeam că acul cântarului nu se mişcă şi eu mănânc trei frunze şi o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Şi am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a declarat, Gabriela Cristea.



Recente

Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg
Carmen Electra  foto   Shutterstock, Baywatch jpg
Gandalf jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2282989513 jpg
Festival de Film  foto   Shutterstock jpg
Samantha Fox  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2493731425 jpg
shutterstock 2277522461 jpg
rodrigo abreu Cj4CWKQllOM unsplash jpg
Al Pacino  foto   Shutterstock jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
RAP04310 JPG