Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

1 gabrielacristea jpg jpeg

Gabriela Cristea a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar acum aceasta a făcut un comentariu acid la adresa celor care o critică drastic.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit şi face eforturi uriaşe pentru a-şi recăpăta silueta de altă dată. Mai exact, ea şi-a înjumătăţit porţiile de mâncare, iar rezultatele se văd.

Cea mai simplă dietă cu fructe şi legume. Încearcă acest meniu pentru 7 zile şi vei vedea primele rezultate

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a pierdut trei măsuri la haine şi asta datorită unei firme care îi livrează porţiile de mâncare, pe care le consumă la ore fixe. Nerăbdătoare să obţină rezultatele dorite, bruneta a decis că porţiile mici sunt cea mai bună dietă: “Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a recunoscut Gabriela.

„Restul mănânc eu, am meniu de 1.700 de calorii şi recunosc că mai iau şi din porţia ei uneori, când mi-e foame”, a adăugat Tavi. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars susţine că strategia ei funcţionează de minune, deşi nu îi este deloc simplu. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul.Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc uşor şi sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: E foarte uşor, am slăbit foarte uşor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a precizat ea, potrivit Libertatea

4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg

Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad. Acesta ar fi suferit un infarct

De asemenea, ea a renunţat să se mai cântărească, iar singurul ei reper rămân hainele, întrucât ea spune că a pierdut nu mai puţin de trei mărimi: ”„Cântarul este cel mai mare duşman al vieţii mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc şi în timp ce alăptam şi încercam să mănânc aşa, cu cap, să pot să am resurse şi pentru Iris şi, în acelaşi timp, să şi slăbesc. Şi când vedeam că acul cântarului nu se mişcă şi eu mănânc trei frunze şi o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Şi am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a declarat, Gabriela Cristea.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg