Gabriela Cristea, mesaj dur după ce a fost criticată: ”Sunt nervoasă pe mimozele care spun că e uşor să slăbeşti!”

1 gabrielacristea jpg jpeg

Gabriela Cristea a slăbit considerabil în ultima perioadă, iar acum aceasta a făcut un comentariu acid la adresa celor care o critică drastic.

Gabriela Cristea s-a pus pe slăbit şi face eforturi uriaşe pentru a-şi recăpăta silueta de altă dată. Mai exact, ea şi-a înjumătăţit porţiile de mâncare, iar rezultatele se văd.

Cea mai simplă dietă cu fructe şi legume. Încearcă acest meniu pentru 7 zile şi vei vedea primele rezultate

stanga
dreapta
2 847622486351011637294304812542972933439488o jpg jpeg
1 gabrielacristea jpg jpeg
4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg
5 maxresdefault jpg jpeg

În ultima perioadă, Gabriela Cristea a pierdut trei măsuri la haine şi asta datorită unei firme care îi livrează porţiile de mâncare, pe care le consumă la ore fixe. Nerăbdătoare să obţină rezultatele dorite, bruneta a decis că porţiile mici sunt cea mai bună dietă: “Mă chinui. Îmi trimit mâncare de 1.200 de calorii pe zi, dar eu mănânc cred că jumătate din ceea ce primesc”, a recunoscut Gabriela.

„Restul mănânc eu, am meniu de 1.700 de calorii şi recunosc că mai iau şi din porţia ei uneori, când mi-e foame”, a adăugat Tavi. Prezentatoarea emisiunii „Like a star!” de la Antena Stars susţine că strategia ei funcţionează de minune, deşi nu îi este deloc simplu. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul. „La început m-am chinuit să mă opresc din mâncat, până când mi s-a micşorat stomacul.Încerc să nu beau apă foarte multă, mai exact beau treptat, pe parcusul zilei, ca să nu mi se mărească stomacul. Nu e deloc uşor şi sunt foarte nervoasă pe toate mimozele care zic: E foarte uşor, am slăbit foarte uşor, nu am făcut nimic să slăbesc”, a precizat ea, potrivit Libertatea

4 gabriela cristea ne lasa masca cum arata prezentatoarea intro rochie mulata dupa ce a slabit spectaculos jpg jpeg

Andreea Berecleanu, ultimele veşti despre starea de sănătate a lui Chef Hadad. Acesta ar fi suferit un infarct

De asemenea, ea a renunţat să se mai cântărească, iar singurul ei reper rămân hainele, întrucât ea spune că a pierdut nu mai puţin de trei mărimi: ”„Cântarul este cel mai mare duşman al vieţii mele. Refuz să mă mai urc pe el, eu am mai avut tentative să mai slăbesc şi în timp ce alăptam şi încercam să mănânc aşa, cu cap, să pot să am resurse şi pentru Iris şi, în acelaşi timp, să şi slăbesc. Şi când vedeam că acul cântarului nu se mişcă şi eu mănânc trei frunze şi o păpădie, i-am tras un picior, la propriu. Era din sticlă, mamă, dacă îl sparg, am îmbulinat-o! Şi am zis: gata, până aci! Deci este foarte greu”, a declarat, Gabriela Cristea.Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg