GALERIE FOTO Celebrităţi care provin din familii regale. Lor le curge prin vene sânge albastru!

1 celebritati regale jpg jpeg

Ştiai că multe din vedetele de la Hollywood au legături familiale cu Regina Elisabeta a II-a? Poate sună ciudat, dar arborele genealogic al acestor celebrităţi ne arată că prin vene le curge sânge nobil.

Multe staruri din industria de film sau muzică au legături cu familiile regale. Nu ar trebui să te surprindă, deoarece aceste celebrităţi trăiesc în prezent precum regii şi reginele din filme: faimă, bani, case spectaculoase, zeci de oameni care îi adoră şi mulţi fani care îşi doresc să îi cunoască. Datorită agenţiilor care se ocupă de studiul arborelui genealogic, multe dintre vedete au descoperit că sunt rude îndepărtate cu Regii şi Reginele cunoscute. Iată care sunt celebrităţile cu origini nobile!

Celine Dion, un model de eleganţă

Celine Dion este descendenta regelui Filip al II-lea al Franţei. Acest aspect face legătură cu eleganţa şi rafinamentul cu care artista ne-a obişnuit în apariţiile sale, demne de o moştenitoare a regalităţii.

Angelina Jolie, trăsături şi legături roiale

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, Angelina Jolie, este şi verişoară de gradul 26 cu Elisabetei a II-a şi descendenta Regelui Filip al II-lea al Franţei.

Madonna este regină şi pe scenă şi în viaţa privată

Nu degeaba Madonna are pretenţii demne de o Regină atunci când pleacă în turneele internaţionale. Societatea Genealogică Istorică din New England a descoperit că Madonna este rudă cu actuală soţie a Prinţului Charles, Ducesa Camila.

Brat Pitt deţine trăsături aristocratice  

Chiar şi fostul soţ al Angelinei Jolie, Brad Bitt, are trăsături aristocratice. Actorul este descendent al Regelui Henric al II-lea al Angliei.

Paris Hilton, o viaţă întreagă într-un Imperiu

Paris Hilton chiar s-a născut să fie o Prinţesă! Moştenitoarea Imperiului Hilton nu deţine doar o avere impresionantă, ci şi legături roiale - cântăreaţa este rudă îndepărtată cu regina Elisabeta a II-a.

„Piratul din Caraibe” s-a născut să fie faimos

Nu te-ai fi gândit vreodată că prin venele lui Johnny Depp curge acelaşi sânge ca al Reginei Eisabeta a II-a. Actorul este văr îndepărtat cu Majestatea Sa.

Tom Hanks, o stea cu sânge albastru

Tom Hanks face parte din categoria urmaşilor regali. Actorul este unul dintre numeroşii strămoşi ai Regelui Ioan al Angliei.

Hillary Duff nu este regină doar în filmele Disney

Fosta Regină Disney, Hillary Duff, are sânge albastru în vene. Se spune despre ea că este a 18-a verişoară a Reginei Elisabeta a II-a

Beyonce chiar are sânge nobil

„Queen B.” este considerată pentru mulţi fani o adevărată Regină a muzicii şi chiar deţine trăsături regale. Soţia lui Jay Z este rudă cu regina Elisabeta a II-a, cele două fiind verişoare îndepărtate.

Robert Pattison, vampirul de la Palat?

Celebrul actor din seria „Twilight” este văr îndepărtat al prinţilor William şi Harry. Se spune despre el că ar avea o legătură de rudenie şi cu Vlad Ţepeş, un grup de experţi în genealogie descoperind acest lucru.

Sursă foto: ShutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg