Gaşca Zurli revine pe scenă cu primul spectacol hibrid din istoria trupei

1 thumbnail supermami 1920x1080 spons jpg jpeg

Gaşca Zurli revine pe scenă la un an de la ultimul spectacol jucat cu spectatori. Îndrăgita trupă pentru copii pune în scenă, în premieră, primul spectacol hibrid din istoria Zurli. Pe 7 martie, de la ora 18.00, aflăm Cine este SuperMAMI?

Show-ul va avea două componente – una offline şi una online. Acesta va avea loc, în acelaşi timp, şi într-o sală de spectacol, dar şi online, fiind difuzat live pe o platformă de livestreaming. Astfel, spectacolul de pe scenă se mută direct în casa spectatorilor.

Gaşca Zurli se reinventează. Cine este SuperMAMI?, un spectacol altfel, un show care îşi propune să închidă un an greu atât pentru artişti, cât şi pentru copii, deschizând uşa către noi experienţe.

Mirela Retegan, fondatorul Zurli, a gândit acest proiect inedit astfel încât interacţiunea cu publicul de acasă să fie o experienţă absolut specială, emoţia spectacolul trecând dincolo de ecran. Ce se întâmplă pe scenă, se întâmplă şi în casele celor care urmăresc producţia pe ecrane, spectatorii online devenind parte din poveste, al optulea actor Zurli.

E ceva nou în primul rând pentru noi şi recunosc că am emoţii. Ne reinventăm zi de zi de la începutul pandemiei. Ne era dor de spectacole. Ne întoarcem pe scenă după fix un an de la ultimul spectacol jucat, cu un format hibrid. Spectacolul din 7 Martie închide un an foarte greu, poate cel mai greu de când am făcut Zurli, şi deschide uşa unor experienţe noi de care vrem să vă bucuraţi şi să ne bucurăm, împreună. Acest spectacol înseamnă pentru noi punct şi de la capăt., completează Mirela Retegan.

Cine este SuperMAMI? e un spectacol dedicat tuturor mămicilor. A fi mamă este cea mai frumoasă meserie din lume, iar personajele Zurli scot în evidenţă multitudinea de lucruri pe care mamele de pretutindeni le fac zi de zi. De la a hrăni copilul, la a schimba scutecele de cinci ori pe zi, făcând şi curăţenie în casă în acelaşi timp ori pregătind prânzul sau cina. Mamele au puteri magice, pentru că ele pot spune poveşti şi în acelaşi timp întind rufe.

Biletele pentru spectacolul online difuzat live pe platforma de streaming Streamerse s-au pus în vânzare. Toate detaliile despre participare se găsesc pe www.zurli.ro.

Biletele pot fi achiziţionate de aici.

Gaşca Zurli este trupa fenomen pentru copii, cu sute de mii de fani din toate colţurile lumii. De-a lungul celor 11 ani de activitate, Gaşca Zurli a transformat ideea de educaţie într-un spectacol al imaginaţiei. Personajele inventate de Mirela Retegan au jucat mii de spectacole pe cele mai mari scene din ţară şi din Europa, s-au bucurat de milioane de spectatori, iar cântele Zurli au zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.



Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg