Gestul de "posesivitate" pe care îl face Meghan Markle la fiecare apariţie alături de prinţul Harry

1 85446 original jpg jpeg

Un expert în limbajul trupui a dezvăluit că Meghan Markle a deprins cu gest subtil pe care îl face pentru a cuceri poporul britanic. 

Judi James, expert în limbajul trupului, susţine că Megha Markle îşi atinge deseori soţul în public, un gest ce transmite "posesivitatea".

"Ţinutul de mâini este un gest comun, prin care cuplurile îşi arată dragostea. De multe ori, Meghan Markle îşi ţine soţul de mână, în timp ce, cu cealaltă mână îi atinge braţul. Gestul său pare un ritual de integrare", a explicat Judi. 

image

"Ea arată oarecum vulnerabilă şi pare că se agaţă de braţul soţului ei, în încercarea de a fi acceptată de întreaga ţară", a adăugat expertul. 

Citeşte şi: Moment înduioşător între Kate Middleton şi Meghan Markle. Ducesele au strălucit

Porivit specialistului, fosta actriţă din "Suits" foloseşte această tactică încă de când s-a aflat că cei doi formează un cuplu.  

"Meghan Markle a folosit acest gest în timpul interviului prin care se anunţa logodna lor şi a continuat să-l facă la numeroase apariţii publice", a precizat Judi. 

Gestul făcut de Meghan Markle în public, acela de a se coborî, este unul pe care îl fac toţi oamenii atunci când vor să câştige simpatia cuiva.

Sursă: thesun.co.uk