Harry şi Meghan, proscrişi. „Nu mai e cale de întoarcere în familia regală“

1 profimedia 0591135178 jpg jpeg

Harry şi soţia sa, Meghan, vor pierde orice privilegiu regal le-a mai rămas, după ce au anunţat că au acordat un interviu în care vor spune „absolut tot“, pentru show-ul lui Oprah Winfrey.

Fiecare generaţie a familiei regale britanice are proscrişii ei, iar Harry şi Meghan sunt „oile negre“ ale momentului. Celor doi le vor fi rertrase toate privilegiile care le-au mai rămas, scrie presa britanică, citând surse de la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a le va cere să înceteze legăturile cu orice organizaţie patronată de familia regală, din care aceştia mai fac parte.

Astfel, nepotul în vârstă de 36 de ani al reginei va fi deposedat de ultimele trei titluri militare şi va fi obligat să renunţe la patronajul Ligii de rugby, Uniunii britanice de Rugby şi cel al Maratonului Londrei.

Meghan trebuie să renunţe la patronajul Teatrului Naţional, rol care i s-a oferit în 2019. La vremea respectivă, acesta a fost văzut ca un gest major de susţinere şi afecţiune, deoarece regina a fost patronul instituţiei londoneze timp de 45 de ani.

Ceea ce conduce la o asemenea decizie radicală este un interviu de 90 de minute acordat de Meghan realizatoarei TV Oprah Winfrey, în care fosta actriţă dezvăluie tot adevărul despre relaţia pe care ea şi soţul ei o au cu monarhia britanică. Interviul a fost înregistrat şi urmează să fie difuzat pe 7 martie 2021, la postul CBS. Oprah şi Meghan sunt vecine şi prietene. În a doua parte a interviului va apărea şi Harry.

Interviul va fi difuzat cu şase săptămâni înainte de a 95-a aniversare a reginei şi înainte de centenarul prinţului Philip. Casa regală nu făcut nicio declaraţie oficială, dar surse de la Palatul Buckingham au declarat că „nu mai e cale de întoarcere în familia regală“ pentru nepotul reginei şi soţia lui.

Harry şi Meghan, care au renunţat şi la titlurile legale, nu mai sunt dependenţi financiar de familia regală. Cei doi au semnat contracte de milioane de dolari cu Netflix şi Spotify, iar viitorul lor financiar este asigurat. Ei au anunţat recent că aşteaptă al doilea copil.

FOTO ProfimediaRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg