Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

1 horia brenciu mama jpg jpeg

Astăzi este unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din România, plin de viaţă, cu o energie debordabilă şi întotdeauna cu glumele la el: un adevărat showman! Horia Brenciu, căci despre el este vorba, e un bărbat împlinit, cu o familie frumoasă şi o carieră înfloritoare. Puţini ştiu, însă, că juratul de la Vocea României a trecut în copilărie printr-o adevărată dramă.

Horia Brenciu a ales să nu vorbească prea des despre acest subiect extrem de sensibil şi dureros pentru el, pierderea mamei. Avea doar 11 ani când aceasta s-a stins din viaţă. Suferea de cancer, boală care a răpit-o pe când Horia era doar un copil. 

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu, despre prima experienţă sexuală: "Aveam aproape 17 ani. El era stângaci şi complexat"

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc", a declarat juratul de la Vocea României

Brenciu povesteşte că în ciuda faptului că era foarte mic, pierderea a fost imensă, iar suferinţa pe măsură. Mama sa nu a apucat să-l vadă pe scenă, deşi talentul şi vocea le moşteneşte chiar de la ea. Marinela era soprana la Teatrul Muzical din Braşov, oraşul unde s-a născut Horia Brenciu. 

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru lizetaoprea.ro, referindu-se la mama lui, Marinela, soprană la Teatrul Muzical la Braşov.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg