Mihaela Rădulescu a oferit un interviu pentru Revista Tango şi, printre altele, a vorbit despre primul bărbat din viaţa sa.

Citeşte şi: Horoscop săptămâna 9-15 decembrie cu Camelia Pătrăşcanu. Aceşti nativi vor câştiga bani cu nemiluita

 „Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate şi aproape că eu am provocat „experienţa”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot ameţea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experienţă nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, adevărul despre căsnicia cu Virgil Şteblea: ”Sunt geloasă dacă sunt femei în apropierea soţului meu”

Vedeta a povestit amuzată cum cel căuia i-a oferit fecioria era complexat şi destul de timid pentru gusturile sale. Ba mai mult, Mihaela Rădulescu a avut şi o remarcă unor jenantă pentru primul bărbat din viaţa sa.

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate şi pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci şi complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că şi astăzi are probleme la aşternut (să mă scuze!)” a mai spus Mihaela Rădulescu, pentru publicaţia menţionată.