I-a aruncat anticoncepționalele, deși soția nu-și dorea copii!

Actorul american Ian Somerhalder a fost criticat pentru modul controversat în care și-a format el o familie cu soția Nikki Reed.

image

Moderatorul podcastului „Dr. Berlin’s Informed Pregnancy” i-a întrebat pe Ian și Nikki cum au știut ei că erau pregătiți să devină părinți. În momentul în care s-a realizat interviul cu celebrul cuplu, cei doi erau părinții lui Bodhi Soleil Reed Somerhalder, de două luni. Fără să ezite, Reed a răspuns cât mai sincer posibil: „Când Somerhalder mi-a aruncat toate pilulele contraceptive”.

Cei doi soți, care au apărut împreună în „V-Wars” de pe Netflix, au recunoscut că Ian Somerhalder a umblat prin poșeta soției sale și i-a aruncat anticoncepționalele, după ce de-abia luaseră cina cu niște prieteni și vorbiseră despre cum își doreau ei copii. Doar că ea nu era tocmai pregătită pentru acest lucru chiar atunci…

„Am decis că ne doream copii împreună și venise momentul pentru așa ceva”, a dezvăluit vedeta din „The Vampire Diaries” în timpul podcastului „Dr. Berlin’s Informed Pregnancy”. „Tot ce vă pot spune e că soția de-abia începuse o folie nouă de anticoncepționale și a trebuit să-i arunc toate pastilele rămase. A fost o muncă  minuțioasă, mai ales după ce băusem puțină sangria…”, a continuat să povestească actorul.

Vedeta de la Hollywood a declarat că și-a filmat soția, timp de 6 minute, în timp ce făcea o criză pentru că el arunca, una câte una, toate pilulele ei anticoncepționale în wcși ea se simțea nepăregătită să devină mamă. „Acum, dacă stau să mă gândesc, eu am decis atunci să-mi întemeiez o familie!”, a conchis Ian.

În urma declarațiilor sale, Ian Somerhalder a suportat multe critici din partea femeilor din întreaga lume, care susțin decizia unei femei de-a deveni mamă atunci când își dorește ea. Multă lume a fost deranjată de modul în care și-a păcălit actorul soția.

De fapt, s-a creat o întreagă nebunie în urma declarațiilor făcute de Somerhalder și soția lui s-a simțit datoare să intervină. Ea a reacționat la criticile aduse soțului ei. Cei doi actori s-au căsătorit în aprilie 2016 și au adus-o pe lume pe Bodhi Soleil Reed Somerhalder în iulie 2017.

Ian Somerhalder cu soția  foto   Shutterstock jpg

„Drepturile femeilor contează!”, a scris Nikki pe X, fostul Twitter. „Dar, în același timp, vă rog nu vă mai concentrați pe o falsă problemă, când există atâtea lucruri care sunt cu adevărat în neregulă pe lumea asta. Ar trebui cu toții să adresăm acele probleme și să nu disecăm un interviu amuzant între doi soți pentru a deforma realitatea la nesfârșit”, a conchis aceasta.

Adevărul e că soția actorului l-a văzut pe Ian distrugându-i anticoncepționalele, deci nu era cazul să se creeze o adevărată isterie pe acest subiect. Până la urmă, cei doi actori formează un cuplu frumos și-n ziua de azi și au o familie minunată împreună!

foto - Shutterstock



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg