Iată cum îţi detoxifici tenul!

1 62187 original jpg jpeg

Pudra de argilă este ideală pentru detoxifierea şi revitalizarea în profunzime a tenului prin utilizarea săptămânală în tratamentele cosmetice.

Argila naturală are proprietăţi excelente de purificare şi de menţinere a tinereţii pielii. Provine dintr-o sursă unică (Munţii Pădurea Craiului),având în compoziţie peste 20 minerale naturale:fier,potasiu,magneziu,mangan,cupru,calciu,zinc,seleniu etc.

Cu putere de absorbţie remarcabilă,argila este un ingredient important în procesul de detoxifiere,însumând un ansamblu de proprietăţi benefice,care fac din ea un pământ viu şi miraculos.

Are proprietăţi degresante

Argila naturală pentru tratamente cosmetice are proprietăţi degresante,fiind în acelaşi timp un bun dezinfectant,dar şi un cicatrizant de excepţie. În plus,datorită efectului remineralizant,pielea devine mai fermă şi mai tonifiată.

Poate fi folosită cu succes în formulări cosmetice destinate tenurilor sensibile (alergice,seboreice,acneice,cuperozice,iritate şi ridate),precum şi în tratamente cosmetice naturiste,respectiv în prepararea unor măşti instant. Pentru obţinerea acestora,pudra de argilă se poate amesteca cu diferite sucuri de fructe,miere de albine,ulei de măsline,iaurt,lapte,gălbenuş de ou etc.,în funcţie de tipul de ten.

Astfel,se recomandă combinarea pudrei de argilă cu sucuri naturale cu efect astringent,obţinute din roşii,lămâi,castraveţi,caise,portocale,pentru tenurile grase,respectiv cu ingrediente cu efect hidratant şi nutritiv precum castraveţii,ţelină,lapte,miere,ulei de măsline,gălbenuş de ou pentru tenurile normale şi uscate.

Combate acneea

Pentru tratarea acneei se realizează un amestec din pudră de argilă cu apă potabilă sau apă de pe tărâţe de grâu (nu se va folosi apă minerală),obţinându-se astfel o pastă consistentă,uşor de aplicat. Tratamentul se face în cure de câte 7 zile,după care se continuă de 2 ori pe săptămână până la vindecare.

Pentru îngrijirea croectă a tenului,poţi folosi pudra de argilă Aslavital Mineralactiv. Produsul este disponibil în farmacii,magazine tradiţionale,precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro,la preţul de 9,83 lei.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg