Iată cum slăbesc vedetele de la Hollywood!

1 51690 original jpg jpeg

Şi vedetele de la Hollywood ţin cure de slăbire pentru a arăta cât mai bine pe covorul roşu. Ele adoptă adesea regimuri de slăbire draconice ca să fie într-o formă cât mai bună.

Unele sunt dispuse să facă orice pentru a ajunge la greutatea ideală,chiar dacă uneori îşi pun în pericol sănătatea.

Cântăreaţa Chirstina Aguilera este adepta unui regim colorat. În funcţie de zilele săptămânii,ea alege alimentele după culoare:luni-roşu,marţi-alb,miercuri-verde,etc.

Miranda Kerr şi Cheryl Cole apreciază regimul pe grupe de sânge,în cadrul căruia se consumă anumite tipuri de alimente în funcţie de grupa sanguină.

Astfel,grupei A îi corespunde un regim mai degrabă vegetarian,în grupa B se recomandă să nu se consume carne de pui,grupa 0 trebuie să fie lipsită alimente bogate în amidon,iar regimul grupei AB este o combinaţie dintre alimentele premise în cele două grupe:A şi B.

Pe lângă regim,alte staruri au propriile lor metode de a-şi ţine apetitul sub control. Renee Zellwegger mănâncă puţină gheaţă atunci când îi este foame,Heidi Klum înghite trei linguri de oţet de cidru înaintea fiecărei mese (acest lucru cere un stomac foarte sănătos),în timp ce Sienna Miller optează pentru mesele mici,dar dese.

Multe vedete de la Hollywood recurg la înfometare,una dintre cele mai mari greşeli în materie de slăbit,întrucât atunci când opreşi cura apare efectul “yo-yo”:te îngraşi la loc repede şi rişti chiar să acumulezi mai multe kilograme. Cu toate astea,vedetele fac orice pentru a obţine silueta mult visată.

Când ţine o cură de slăbire,Beyonce mănâncă doar cereale şi salată,pentru fibre,în timp ce Jennifer Lopez elimină toate zaharurile,consumând ulei de grepfrut.

Kate Beckinsale nu mai mănâncă nimic după apusul soarelui,nici chiar vara,Victoria Beckham adoptă regimuri foarte severe,iar fotomodelul Adriana Lima a recunoscut că se înfometează complet cu câteva zile înainte de o paradă de modă.



Recente

shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg
Kourtney Kardashian însărcinată  Instagram jpg