Idei de împletituri pentru părul lung

1 75641 original jpg jpeg

Împletitura este coafura atemporală la care apelam cel mai des în timpul şcolii. Acum însă, tot mai multe femei aleg să aibă părul scurt deoarece este mai uşor de întreţinut. Dar împletitura este întotdeauna salvatoarea celor care au părul lung, mai ales vara când temperaturile sunt ridicate.

Iată câteva idei de împleturi

Două împletituri în una

1 jpg jpeg

După cum îi spune şi numele, această coafură este formată din două şuviţe împletite şi prinse într-o coadă de cal. Separă părul în două – pe jumătate - şi începe să le împleteşti pornind de sus, dar nu până la vârfuri. Apoi le duci în spate şi le prinzi cu un elastic.

Împletitură semicurbată

2 jpg jpeg

Această coafură este pentru femeile care au părul foarte lung. Începe prin a pieptăna părul. Ia o şuviţă - nu foarte groasă – din partea stângă şi împleteşte-o. Ai grijă ca împletitura să fie semicurbată, aşa cum arată în imagine. Prinde împletitura cu un elastic şi lasă restul de păr liber.

Împletitură curbată

3 jpg jpeg

Foarte uşor de făcut, această împletitură pentru părul lung a fost la modă de-a lungul vremii. Ai nevoie de mai multe agrafe de păr pentru a fixa împletitura. Începe prin a despărţi părul în două – pe jumătate – şi apoi împleteşte-le de sus. Dă coada din partea dreaptă în partea stângă şi invers, exact ca braţele îmbrăţişate. Prima coadă împletită trebuie să fie bază pentru cea de a doua. Prinde-le cu agrafe negre.

Împletitură într-o parte

4 jpg jpeg

Această coafură este simplă, o poţi face în orice parte şi o poţi închide oriunde vrei. Începe împletitura de sus, pe o parte şi prinde-l cu un elastic unde vrei să termini împletitura.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg