Imaginea cu Andreea Marin echipată complet, lângă un medic cu mască de 1 leu, criticată dur. Răspunsul vedetei: "Mie îmi pasă!"

1 andreea marin medic png png

Andreea Marin a decis să se implice în mod activ pentru a ajuta medicii şi personalul medical din România, în lupta cu pandemia de coronavirus. Vedeta a strâns nu mai puţin de 600.000 de euro, prin intermediul Fundaţiei "Preţuieşte viaţa", bani cu care a achiziţionat, printre altele, materiale sanitare şi de protecţie pentru spitalele din toată ţara.

Recent, Adreea Marin a postat pe internet mai multe fotografii care o surprind în timp ce supraveghează un convoi umanitar cu donaţii. Imaginile cu pricina au strârnit un val de critici, asta pentru că în una din ele vedeta apare însoţită de un medic care poartă o mască de protecţie şi halat de unică folosinţă, în timp ce Andreea este echipată din cap până în picioare.

Drama mamei românce care are bebeluşul bolnav de Covid-19

stanga
dreapta
2 andreea marin 2 jpg jpeg
3 andreea marin 3 jpg jpeg
4 andreea marin jpg jpeg
5 andreea 4 1024x535 jpg jpeg

“Dna Marin, dar cum sunteţi dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecţie) şi dna doctor doar cu o mască chirurgicală şi un halat clasic care nu oferă protecţie. Este penibil!!!!!!!!”, i-a scris o urmăritoare de pe Instagram, în dreptul fotografiei care o arată pe Andreea Marin alături de un medic specialist. 

Vedeta a răspuns prompt valului de critici, spunând că într-adevăr şi-a procurat un costum în ideea de a se proteja şi nu merită să fie criticată pentru acest lucru. 

Andreea Marin: “Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui"

“Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască şi mă protejez, fiind ore în şir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligaţie să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurenţă cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donaţia şi a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui, şi o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia să vă dau explicaţii, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs staţi şi comentaţi, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteţi face mai mult”, a răspuns Andreea Marin.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

"Am ales să mă expun, în loc să stau cuminte. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”

“La convoiul 1, deşi am stat ore în şir printre zeci de oameni, expunându-mă că să ajut, în loc să stau cuminte acasă, am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză de la Hornbach, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat. Acum, mi-am cumpărat şi eu unul, căci am acest drept de a mă proteja, l-am achiziţionat odată cu miile de materiale medicale comandate pentru cele 9 spitale ajutate. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”, a mai comentat Andreea Marin, ca răspuns la valul de acuzaţii care i s-au adus.Recente

vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg
pizza miros shutterstock 1160070121 jpg
nunta printesa diana si printul charles jpeg
horoscop shutterstock 1740543341 jpg
shutterstock 1674726580 jpg
01   coperta cf10 page 0001 jpg
hitler shutterstock 754279543 jpg
camilla parker jpeg
Cupluri jpg