Imaginea cu Andreea Marin echipată complet, lângă un medic cu mască de 1 leu, criticată dur. Răspunsul vedetei: "Mie îmi pasă!"

1 andreea marin medic png png

Andreea Marin a decis să se implice în mod activ pentru a ajuta medicii şi personalul medical din România, în lupta cu pandemia de coronavirus. Vedeta a strâns nu mai puţin de 600.000 de euro, prin intermediul Fundaţiei "Preţuieşte viaţa", bani cu care a achiziţionat, printre altele, materiale sanitare şi de protecţie pentru spitalele din toată ţara.

Recent, Adreea Marin a postat pe internet mai multe fotografii care o surprind în timp ce supraveghează un convoi umanitar cu donaţii. Imaginile cu pricina au strârnit un val de critici, asta pentru că în una din ele vedeta apare însoţită de un medic care poartă o mască de protecţie şi halat de unică folosinţă, în timp ce Andreea este echipată din cap până în picioare.

Drama mamei românce care are bebeluşul bolnav de Covid-19

“Dna Marin, dar cum sunteţi dvs atât de echipă (mască ffp 3, echipament de protecţie) şi dna doctor doar cu o mască chirurgicală şi un halat clasic care nu oferă protecţie. Este penibil!!!!!!!!”, i-a scris o urmăritoare de pe Instagram, în dreptul fotografiei care o arată pe Andreea Marin alături de un medic specialist. 

Vedeta a răspuns prompt valului de critici, spunând că într-adevăr şi-a procurat un costum în ideea de a se proteja şi nu merită să fie criticată pentru acest lucru. 

Andreea Marin: “Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui"

“Nu o să mă scuz că am primit în dar o mască şi mă protejez, fiind ore în şir în mijlocul a zeci de oameni, că să coordonez un convoi umanitar pe care nu am nicio obligaţie să îl fac, ci fac pentru că simt. Nu sunt la concurenţă cu nimeni. Nu ne întrecem aici. Eu am stat multe ore. Doamna doctor a venit doar să preia donaţia şi a plecat. E cu totul alt nivel de expunere. Am o singură mască de acest fel, o tot spăl, deşi nu ar trebui, şi o port la fiecare convoi. Nu simt nevoia să vă dau explicaţii, dar simt nevoia să vă trezesc la realitate: dvs staţi şi comentaţi, în timp ce eu muncesc voluntar, fără să fiu obligată, pentru că îmi pasă. Puteţi face mai mult”, a răspuns Andreea Marin.

Dana Rogoz, însărcinată pentru a doua oară, în panică din cauza Covid19: "Am râs de alţii. Ieri si eu mi-am pus făină în coş"

"Am ales să mă expun, în loc să stau cuminte. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”

“La convoiul 1, deşi am stat ore în şir printre zeci de oameni, expunându-mă că să ajut, în loc să stau cuminte acasă, am purtat un costum de 2 lei luat înainte de criză de la Hornbach, dintr-o pânză subţire care s-a rupt de cum l-am îmbrăcat. Acum, mi-am cumpărat şi eu unul, căci am acest drept de a mă proteja, l-am achiziţionat odată cu miile de materiale medicale comandate pentru cele 9 spitale ajutate. Dvs ce faceţi, cum ajutaţi? Sau doar comentaţi de acasă?”, a mai comentat Andreea Marin, ca răspuns la valul de acuzaţii care i s-au adus.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg