Importanţa folosirii cremei de noapte

1 81867 original jpg jpeg

Prin adoptarea unei rutine de îngrijire a pielii pot fi prevenite multe afecţiuni ale pielii, inclusiv îmbătrânirea prematură. Important este să se folosească produsele corecte, zilnic, chiar şi crema de noapte. Poate nu ştiai, dar crema de noapte are foarte multe beneficii asupra modului în care arată tegumentul.

Iată ce efecte are ultimul pas din rutina de îngrijire (crema de noapte):

Hidratează pielea

Expunerea la soare şi poluarea sunt principalele două cauze ale deshidratării pielii (faciale). Mai mult, alimentaţia nesănătoasă şi stilul de viaţă activ contribuie la afectarea tegumentului. Încă cremele de noapte conţin extracte de plante bio-energizante care stimulează regenerarea celulară.

Stimulează elasticitatea pielii

Producţia de elasticitate a pielii poate fi afectată de mulţi factori. Unul este deficienţa de vitamine. O altă cauză poate fi alimentaţia nesănătoasă. Poate nu ştiai, dar majoritatea cremelor de noapte conţin vitamine care hrănesc pielea şi care o lasă moale şi catifelată.

Oferă o strălucire naturală

Majoritatea cremelor de noapte se bazează pe formulele de microcristal. Glicerina este unul dintre principalele ingrediente ale acestor creme de noapte. Din acest motiv, astfel de creme nu doar hidratează pielea, ci îi şi conferă strălucirea naturală pe care ţi-o doreşti. Pentru obţinerea rezultatelor, este important să aplici crema de noapte în fiecare seară.

Are proprietăţi antiîmbătrânire

Există foarte multe creme de noapte antiîmbătrânire disponibile pe piaţă. Acestea fac minuni pe liniile fine şi riduri şi sunt recomandate pentru aplicare regulată, în special femeilor care trec de 30 de ani.

Îmbunătăţeşte producţia de colagen

La fel ca elastina, colagenul este o proteină produsă natural de piele. Aşadar, orice cremă de noapte prezentă pe piaţă joacă un rol semnificativ în îmbunătăţirea producţiei de colagen în tegument. Ca urmare, există o îmbunătăţire semnificativă a aspectului pielii şi, indiferent de vârstă, poate fi folosită pentru a încetini procesul de îmbătrânire.

:



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg