Crema de noapte, moft sau necesitate ?
Cremele de noapte devin o necesitate mai ales după 30 de ani. Acestea conţin substanţe care acţionează numai atunci când dormi.
Pe aceeaşi temă:
Cum să te îngrijeşti cu bani puţini
De ce să foloseşti o cremă de noapte?
După 30 de ani activitatea celulară încetineşte,iar pielea are nevoie de substanţe de sprijin,care se regăsesc mai ales în cremele de noapte. În plus,în timpul somnului,pielea se regenerează de două-trei ori mai repede decât în timpul zilei.
Care sunt beneficiile acestei formule?
Hrăneşte,hidratează şi revitalizează pielea.Calmează tenul în timpul somnului.Stimulează producerea colagenului şi a elastinei,responsabile de elasticitatea pielii. Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.Reduce apariţia liniilor fine şi a ridurilorşi decolorarea pielii.Previne lăsarea pielii.Stimulează regenerarea celulară.
Cum o aplici corect?
După ce te-ai demachiat şi ai aplicat loţiunea tonică,efectuează cu ajutorul cremei un masaj blând,cu vârfurile degetelor,de jos în sus şi dinspre centrul feţei spre exterior (din centrul frunţii spre tâmple,de la vârful bărbiei spre ureche,de la colţurile buzelor spre urechi,de la baza nasului înspre exterior).
Când crema a fost absorbită,ciupeşte uşor pielea pentru a stimula circulaţia sanguină de la nivelul feţei.
Ce trebuie să conţină?
Majoritatea cremelor de noapte de pe piaţă conţin multe ingrediente care sunt active dor pe timpul nopţii,în somn.
O cremă de noapte trebuie să aibă în compoziţie o combinaţie din următoarele elemente:vitamina C,vitamina E,vitamina A,ulei de Jojoba,aloe vera,miere,ulei de măsline,ulei de caise,ulei de trandafir,iasomie şi componente antiîmbătrânire (retinol,peptide,aminoacizi,AHA,cupru,antioxidanţi,colagen).
Sfat
Nu uita de crema pentru ochi! Aplic-o de jur împrejurul ochilor prin mişcări lente,circulare. Masează-te cu degetul mijlociu sau cu arătătorul,în jurul ochilor,dinspre colţul interior,pe sub sprâncene şi pe sub ochi.