Începuturile lui Kevin Costner la Hollywood: „Noroc că nu mi-au plăcut drogurile!”

Îndrăgitul actor a vorbit sincer despre prima dată când a luat cocaină și ce efect a avut asupra lui. A rezistat tentației mai târziu?

image

Câștigătorul Oscarului a dezvăluit recent că i s-a oferit drogul când se afla pe platoul de filmare la Hollywood, la începutul carierei sale actoricești.

Actorul de 69 de ani a povestit cum lucra ca stage manager la Raleigh Studios, unde era implicat în proiecte comerciale în timp ce încerca să de-a lovitura ca actor în Cetatea Filmului, când i s-a făcut incitanta propunere de-a se… „relaxa” cu puțină cocaină.

Vorbind în podcastul „Armchair Expert”, Kevin Costner a declarat că, după ce a ajutat un grup de electricieni la o producție oarecare, aceștia au vrut să-și exprime recunoștința într-un mod inedit. „La un moment dat, m-au luat într-o încăpere din spate și mi-au dat o linie de cocaină. Așa mi-au mulțumit pentru tot ce făceam pentru ei”, a declarat Costner.

Vedeta de la Hollywood a recunoscut că a încercat drogul, dar era mai preocupat de altceva în acel moment, își dorea o casă doar a lui și încerca să strângă bani pentru a o cumpăra. „Am consumat acea linie și nimic. Am luat și a doua linie și pe a treia… Apoi i-am întrebat pe băieți cât costa cocaina. Mi-au zis că 20 de dolari doza. Și atunci le-am explicat că eu încercam să-mi iau o casă și că mi-ar folosi acei 20 de dolari la altceva decât drogat. Am ieșit pe loc din clubul lor!”, a conchis vedeta.

image

„M-au marginalizat pentru că n-am fost ca ei. A fost un noroc pentru mine că nu mi-a plăcut cocaina. Pur și simplu, nu avea niciun efect asupra mea!”, a ținut Kevin Costner să precizeze.

Peste câțiva ani, Costner a reușit să cucerească Hollywoodul cu rolul făcut în „The Untouchables”, „Bull Durham” și „Field of Dreams”. În 1990, a regizat și jucat în „Dances With Wolves”, film care i-a adus Oscarul pentru „Cel mai bun film” și ”Cel mai bun regizor”, premiile propulsându-l în meseria pe care o practică cu brio și-n ziua de azi, la aproape 70 de ani.

foto - Shutterstock



Recente

soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg