Începuturile lui Kevin Costner la Hollywood: „Noroc că nu mi-au plăcut drogurile!”

Îndrăgitul actor a vorbit sincer despre prima dată când a luat cocaină și ce efect a avut asupra lui. A rezistat tentației mai târziu?

image

Câștigătorul Oscarului a dezvăluit recent că i s-a oferit drogul când se afla pe platoul de filmare la Hollywood, la începutul carierei sale actoricești.

Actorul de 69 de ani a povestit cum lucra ca stage manager la Raleigh Studios, unde era implicat în proiecte comerciale în timp ce încerca să de-a lovitura ca actor în Cetatea Filmului, când i s-a făcut incitanta propunere de-a se… „relaxa” cu puțină cocaină.

Vorbind în podcastul „Armchair Expert”, Kevin Costner a declarat că, după ce a ajutat un grup de electricieni la o producție oarecare, aceștia au vrut să-și exprime recunoștința într-un mod inedit. „La un moment dat, m-au luat într-o încăpere din spate și mi-au dat o linie de cocaină. Așa mi-au mulțumit pentru tot ce făceam pentru ei”, a declarat Costner.

Vedeta de la Hollywood a recunoscut că a încercat drogul, dar era mai preocupat de altceva în acel moment, își dorea o casă doar a lui și încerca să strângă bani pentru a o cumpăra. „Am consumat acea linie și nimic. Am luat și a doua linie și pe a treia… Apoi i-am întrebat pe băieți cât costa cocaina. Mi-au zis că 20 de dolari doza. Și atunci le-am explicat că eu încercam să-mi iau o casă și că mi-ar folosi acei 20 de dolari la altceva decât drogat. Am ieșit pe loc din clubul lor!”, a conchis vedeta.

image

„M-au marginalizat pentru că n-am fost ca ei. A fost un noroc pentru mine că nu mi-a plăcut cocaina. Pur și simplu, nu avea niciun efect asupra mea!”, a ținut Kevin Costner să precizeze.

Peste câțiva ani, Costner a reușit să cucerească Hollywoodul cu rolul făcut în „The Untouchables”, „Bull Durham” și „Field of Dreams”. În 1990, a regizat și jucat în „Dances With Wolves”, film care i-a adus Oscarul pentru „Cel mai bun film” și ”Cel mai bun regizor”, premiile propulsându-l în meseria pe care o practică cu brio și-n ziua de azi, la aproape 70 de ani.

foto - ShutterstockRecente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg