Îndepărtarea vopselei de pe păr. 5 metode extrem de eficiente

simeon stalpnicul png

Te-ai vopsit recent, iar culoarea care ţi-a ieşit nu e exact ceea ce ţi-ai imaginat. Dacă te vopseşti din nou rişti să-ţi deteriorezi firul de păr. Aşadar, iată 5 metode perntru îndepărtarea vopselei de pe păr.

Metode pentru îndepărtarea vopselei de pe păr - Şampon antimătreaţă

Chiar dacă nu suferi de această problemă,şamponul antimătreaţă scoate vopseaua din firele de păr. Este necesar să te speli de 2-3 ori pe cap,câteva zile consecutiv,iar rezultatele se văd cel mai bine pe vopseaua semipermanentă. Ai grijă să foloseşti de fiecare dată balsam de păr,deoarece acest timp de şampon are tendinţa să usuce părul.

Tratamentul cu vitamina C

O altă metodă excelentă pentru îndepărtarea vopselei de pe păr este tratamentul cu vitamina C. Amestecă câteva pastile efervescente pisate de vitamina C în şampon. Aplică şamponul pe toată lungimea firelor de păr şi lasă-l să acţioneze cel mult 20 de minute,după care spală şi clăteşte. Nu uita de balsamul de păr sau de o mască hidratantă. Repetă acest tratament zilnic.

Îndepărtarea vopselei de pe păr prin băi de sare

Da,sarea este una dintre metodele mai puţin ştiute prin care poţi scoate vopseaua din păr. Încălzeşte apa şi dizolvă câteva mâini de sare. Înmoaie părul în apă şi stai cât poţi de mult. Spală părul cu şampon şi balsam şi clăteşte. Repetă această metodă de îndepărtare a vopselei zilnic,până obţii rezultatele dorite.

Oţetul de vin te ajută să îndepărtezi vopseaua de păr

Substanţele alcaline,cum este oţetul de vin grăbesc decolorarea părului şi ajută la îndepărtarea vopselei de pe păr şi la revenirea nuanţei naturale. Amestecă 250 ml oţet cu puţin ulei de măsline şi aplică pe păr. Lasă să acţioneze câteva minute,după care îndepărtează oţetul cu şampon şi aplică o mască de păr hidratantă la final.

Îndepărtarea vopselei de pe păr - Foloseşte zeama de lămâie

Acţiune alcalină are şi zeama de lămâie,care te va ajuta să scapi de nedorita vopsea de păr. Spală părul în mod normal cu şampon şi clăteşte-l. Stoarce sucul de la câteva lămâi,în funcţie de cât de lung ai părul,şi aplică-l pe toată lungimea firului de păr. Lasă să acţioneze 5 minute şi clăteşte. Repetă ori de câte ori este necesar,având grijă să hidratezi de fiecare dată părul cu balsam.Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg