Ioana Ginghină, femeie fatală după divorţ. Mesaj radical pentru fostul soţ: "Eu apreciez ceea ce am"

1 ioana ginghina 1 jpg jpeg

Ioana Ginghină pare să se fi reinventat de când s-a despărţit definitiv de Alexandru Papadopol. Divorţul nu doar că nu a lăsat urme asupra fizicului si psihicului actriţei, ba din contră, a făcut-o mai puternică şi mai ambiţioasă.

 Cu un look nou, mereu impecabil, Ioana Ginghină a precizat că viaţa sa e mult prea frumoasă ca ea să-şi fi permis vreo secundă să cadă pradă depresiei. 

„Superputerea mea este cea de a fi femeie. Îmi place să fiu mamă, prietenă, fiică, iubită. Cred că asta e superputerea mea – a-mi păstra feminitatea indiferent de situaţii”, a spus Ioana Ginghină, într-un interviu acordat Observator.

Citeşte şi: Nutriţionistul Mihaela Bilic, 3 sugestii de mese sănătoase. Cum ar trebui să arate micul dejun, prânzul şi cina

„Nu am avut momente în care să fi simţit că mi-am pierdut toată puterea, pentru că eu apreciez ceea ce am. Şi eu am foarte multe! Dumnezeu mi-a dat o viaţă foarte frumoasă! Nu se poate ca doar o mică problemă să afecteze tot. Eu am o carieră, un business, un copil, o casă, o maşină, o familie la Sibiu! N-am fost deloc deprimată. Nu am lăsat să vină depresia în viaţa mea. Am mers imediat la psiholog”, a adăugat ea.

Actriţa a dezvăluit că fiica ei o întreabă dacă „şi-a făcut iubit după ce s-a despărţit de Papadopol. Cât despre a fi femeie fatală, Ioana Ginghină spune că nu regretă pictorialul realizat în trecut şi consideră că nu este o ruşine să-ţi arăţi formele.

Citeşte şi: Roxana Vancea, mai îndrăgostită ca niciodată! Cine este bărbatul care i-a cucerit inima

"Dacă pozează J Lo, zice lumea: ‹‹Mamă, ce bine arată, la 50 de ani! Uite-o, dezbrăcată şi cum arată!›› Dacă pozează una de-a nostră: ‹‹Ia uite, dragă, îi mai trebuia ei la 50 de ani să pozeze!›› Mi se pare ipocrizia mult prea mare că ne uităm peste Ocean şi  e OK, iar la noi nu e OK", a declarat Ioana Ginghină. Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg