Îţi cad genele? Aşa le îngrijeşti!

1 50972 original jpg jpeg

Vrei să ai gene ca cele ale divelor de la Hollywood? Ai la-ndemână câteva metode simple să le îngrijeşti! În plus, te ajută câteva soluţii naturale.

Ruperea sau căderea genelor poate fi cauzată de unele substanţe din cosmetice sau de unele carenţe de vitamine şi minerale din corp. Şi unele obiceiuri zilnice le pot rări. De aceea,e bine să foloseşti produse hipo-alergenice şi să eviţi ruperea lor,odulându-le după ce te-ai dat cu mascara sau folosind un rimel cu o periuţă care le zmulge.

Optează pentru un rimel care nu e rezistent la apă

Rimelul rezistent la apă îşi poate face genele fragile. Acesta conţine substanţe întăritoare care pot usca în timp firul de păr. De aceea,e indicat să-l foloseşti mai rar şi să-l inlocuieşti cu o mascara care nu încarcă genele şi care poate fi îndepărtată uşor cu demachiant. Dacă genele tale sau rărit destul de mult în ultimul timp e bine să eviţi să te mai dai cu rimel câteva săptămâni. Aşa le ajuţi să se regenereze. Şi încă ceva! Nu folosi niciodată rimelul mai mult de o lună de la desigilare.

Uleiul de ricin le protejează

Pentru gene lungi şi seducătoare aplică,în fiecare seara,înainte de culcare ulei de ricin. Dimineaţa spală-te cu grijă,fără să apeşi puternic pe ele. După circa 30 de zile vei observa cum genele devin mai lucioase şi mai rezistente. Aplici mai uşor uleiul de ricin dacă foloseşti o periuţă mai veche de la un rimel,pe care ai spălat-o în prealabil.

Evita genele false şi ondulatorul

Chiar dacă oferă rapid un efect spectaculos,e bine să eviţi să-ţi pui des gene false. Lipiciul le poate deteriora structura şi rădăcina. Ondulatorul de gene le curbează rapid,însă,în timp duce la ruperea lor. Foloseşte-l rar,la ocazii,şi niciodată după ce te-ai dat cu mascara. În plus,verifică marginea ondulatorului. Ea trebuie să fie bine căptuşită,altfel poate tăia genele.

Adoptă o alimentaţie echilibrată

Lipsa mineralelor şi a vitaminelor din organism determină căderea genelor. Iată încă un motiv în plus să mănânci echilibrat. Dacă vrei să nu ai probleme,din meniul zilnic nu trebuie să-ţi lipsească alimentele bogate în omega-3,proteine,fier,calciu şi zinc. În plus,poţi lua suplimente care să le stimuleze creşterea. Înainte de a opta pentru un astfel de tratament trebuie să ceri sfatul medicului sau farmacistului.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg