Iubire cu... contract

1 47066 original jpg jpeg

Când eşti un star multimilionar, iubirea vine din inimă şi trece prin contractul prenupţial. Cine nu deschide ochii deschide punga, la divorţ, şi împarte toată agoniseala cu fostul sau cu fosta.

Cât câştigi când te înşală?

Catherine Zeta-Jones primeşte, pentru fiecare an de căsnicie, 2,8 milioane de dolari. Iar dacă Michael Douglas este prins în flagrant,trebuie să-şi despăgubească soţia cu încă 5 milioane de dolari.

Charlie Sheen şi frumoasa Denise Richards au convenit la căsătorie penalităţile pe care trebuie să le plătească cel care va fi prins că înşală.

La divorţ, Charlie a respectat contractul şi i-a plătit soţiei sale patru milioane pentru aventurile din timpul căsniciei. Corecţiile aplicate de el au rămas însă neplătite.

Probabil Katie Holmes a făcut afacerea cea mai bună. În urma divorţului de Tom Cruise,actriţa câştigă 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsnicie.

Dacă rezistă împreună mai mult de 11 ani,contractul prenupţial devine nul,iar Katie primeşte jumătate din averea lui Tom Cruise.

Divorţ cu... dar

Jay-Z a semnat un contract prin care se obligă să-i plătească lui Beyoncé 10 milioane de dolari dacă se vor despărţi după mai puţin de doi ani de la nuntă.

Fiecare copil pe care-l va naşte cântăreaţa îl costă pe tătic cinci milioane de dolari. Asta pentru a acoperi pierderile economice pe care Beyoncé ar putea să le aibă în timpul sarcinii şi al perioadei de îngrijire a bebeluşului.

Plătit să nu se drogheze

Nicole Kidman a profitat de contractul prenupţial pentru a-l readuce pe Keith Urban pe calea cea bună. Acesta primeşte „modesta” sumă de 640.000 de dolari pentru fiecare an în care nu se atinge de droguri.

În caz contrar,cântăreţul nu va primi niciun cent din averea actriţei,estimată la 150 de milioane de dolari.

Sursa foto: pursuitist.comRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg